Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Speech Processing Solutions kondigt aan dat ze hun samenwerking met Sembly AI voortzetten door hun assortiment audiorecorders uit te breiden met een AI-gestuurde software voor het opnemen van vergaderingen en notities.

De drie nieuwe recorders zijn ontworpen om aan verschillende consumentenbehoeften te voldoen en zijn uitgerust met gratis proefvouchers om Sembly’s nieuwe AI-mogelijkheden voor het aanmaken van transcripties en samenvattingen te ervaren.

Uitstekende audio-opname in combinatie met AI-technologie

'We zijn verheugd aan te kondigen dat onze samenwerking met Sembly AI nieuwe marktkansen opent door de beste opnametechnologie te combineren met een slimme transcriptieoplossing. Door eersteklas audiorecorders te leveren in combinatie met een AI-vergaderassistent, kunnen we automatische transcripties, samenvattingen en actielijsten aanbieden voor elke opname, of het nu gaat om een lezing of een vergadering', legt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions, uit. 'Onze innovatieve oplossingen stellen drukke professionals in staat om tijd te besparen en vergaderingen efficiënter dan ooit te leiden', voegt hij eraan toe.

De nieuwe Philips VoiceTracer Audio Recorders DVT4115 en DVT6115, perfect voor studenten, beschikken over 3 microfoons die ideaal zijn voor langeafstandsopnames om lezingen vast te leggen of interviews af te nemen. Met de Sembly-software kunt u deze opnames omzetten in tekst en snel samenvattingen maken van de opgenomen details. De nieuwe Philips VoiceTracer DVT8115, uitgerust met een 360°-microfoon, is perfect om vergaderingen op te nemen en met Sembly kunt u eenvoudig geautomatiseerde notulen maken en delen om taken en actiepunten snel naar teamleden te verdelen. Deze apparaten maken deel uit van een breder Philips-productassortiment, ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende opnamebehoeften.

Sembly AI biedt meer dan alleen notulen van vergaderingen ​

De Sembly AI-tech-startup, opgericht in 2019, is uitgebreid om een breed scala aan functies aan te bieden, waaronder automatische transcriptie met scheiding van sprekers, vergadernotities, samenvattingen en actiepunten. Een van de nieuwste innovaties is dat Sembly AI nu ook professionele AI-inzichten kan bieden in vergaderingen en gesprekken, waardoor efficiënte samenwerking en gestroomlijnde besluitvorming mogelijk wordt.

'Onze AI-technologie integreert naadloos met Philips-producten en voegt waarde toe, of klanten nu op kantoor zijn of onderweg. Sembly AI biedt nu veel meer dan alleen notulen van vergaderingen en we zijn volledig toegewijd om de komende weken en maanden nieuwe AI-diensten aan te bieden', legt Gil Makleff, CEO en medeoprichter van Sembly AI, uit. 'We zijn trots op de samenwerking met Philips om de klantervaring te verbeteren en gebruikers in staat te stellen het volledige potentieel van hun audio-opnames te benutten en de productiviteit te maximaliseren', voegt hij eraan toe.

De nieuwe apparaten voegen zich bij het bestaande portfolio van audiorecorders en conferentiemicrofoons van Philips, die allemaal compatibel zijn met de software van Sembly AI.

Om het volledige assortiment van Philips & Sembly producten te ontdekken, gaat u naar: www.voicetracer.com ​

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina