Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Heeft u nieuws of een persbericht, dan kan u dat laten publiceren op Automation-Magazine.be.

Productlanceringen, vacatures, videolinks, white-papers, bedrijfsprofielen en de aankondiging van opleidingen, events en beurzen zijn betalend. U kan voor deze vorm van contentmarketing contact opnemen via publiservice@automation-magazine.be

Bedrijven kunnen zich ook voorstellen in de tweetalige directory op de Automation Magazine website. De basisgegevens van elk bedrijf worden gratis opgenomen in deze lijst. U kan deze service echter uitbreiden door een volledig bedrijfsprofiel met informatie over uw bedrijf, uw diensten en/of producten en de gegevens van uw vestigingen en/of specifieke contactpersonen. Hiervoor moet slechts één keer 2.450 euro (ex. BTW) worden betaald want dit bedrijfsprofiel en uw logo blijven permanent (voor een periode van 5 jaar) in de directory van de website staan.

Automation-Magazine.be werkt eveneens met reclamebanners. Voorts kan u kiezen voor een partnership-formule. Uw logo prijkt dan één jaar lang op de homepagina van Automation-Magazine.be en al uw informatie is met prioriteit op de website welkom. Gelieve hiervoor contact op te nemen via publiservice@automation-magazine.be en wij bezorgen u graag via onze partner Moizo een mooi voorstel.

Klik op MEDIATARIEVEN 2024 voor meer informatie over onze thema's en reclametarieven in 2024.

 

Ons postadres is:

AUTOMATION MAGAZINE

tav Magenta Uitgeverij 

Designcenter De Winkelhaak

Lange Winkelhaakstraat 26

2060 Antwerpen 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina