Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Vintecc en Bekaert smeden een partnerschap om technologische innovatie te accelereren.

Vintecc en Bekaert gaan een nieuw partnerschap aan dat gericht is op het aanpakken van technologische uitdagingen en het versnellen van innovatie in verschillende domeinen.

Deze samenwerking maakt gebruik van de expertise van Vintecc als one-stop-tech agency om Bekaert te ondersteunen in verschillende gebieden zoals Vision AI, Data Analytics, Machine Learning en IoT.

Concreet zal Vintecc geavanceerde Vision AI-algoritmes ontwikkelen voor Bekaert en ze trainen met behulp van synthetische data om het leerproces te versnellen. Deze AI-gebaseerde oplossingen zullen Bekaert’s mogelijkheden op het vlak van anomaliedetectie en operatorassistentie versterken en zo een hogere efficiëntie en precisie garanderen.

Daarnaast zal Vintecc zijn industrieel IoT-platform Capture implementeren, wat Bekaert een schaalbare IoT-architectuur zal bieden om wereldwijd slimme toepassingen te implementeren. Capture zal dienen als ruggengraat voor Bekaert’s IoT-initiatieven en zal naadloze integratie en beheer van slimme toestellen en machines mogelijk maken.

Om de prestaties van deze apparaten te managen en te optimaliseren, zal Vintecc de Bekaert apparaten voorzien van een geïntegreerd industrial edge framework die connectiviteit op afstand mogelijk maakt. Dit zal real-time monitoring en optimalisatie vergemakkelijken en ervoor zorgen dat Bekaert’s apparaten optimaal presteren.

Dit partnerschap betekent een belangrijke stap voorwaarts voor beide bedrijven, die hun krachten bundelen om technologische vooruitgang en operationele excellence te stimuleren. 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina