Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Met de vier EL336x EtherCAT analoge ingangsklemmen biedt Beckhoff een bijzonder compacte en kosteneffectieve oplossing voor het integreren van weegfuncties in besturingssystemen.

De integratie van de voedingsspanning voor de krachtopnemers is bijzonder voordelig.

De analoge ingangsklemmen EL3361-0100 en EL3362-0100 EtherCAT zijn voorzien van analoge ingangen voor de directe aansluiting van een of twee weerstandsbruggen (rekstrookjes) of loadcellen in een 4-draads of 6-draads verbindingssysteem. De 10 V sensorvoeding is al geïntegreerd. De resolutie van de analoge waarde is 24 bits en 10 ksps.

Voor veeleisendere toepassingen bieden de EL3361 en EL3362 ook een schakelbare sensorvoeding (5/10 V) en digitale ingangen (bijvoorbeeld voor tarra) en uitgangen (bijvoorbeeld voor gereedmeldingen) die lokaal of via de controller kunnen worden geregeld.

De EL336x analoge terminals zijn een welkome aanvulling op de bestaande reeks weegtechnologie├źn van Beckhoff en passen in het portfolio boven de EL3351 en naast de EL3356 met extra functionaliteiten.

De ELM350x EtherCAT-meetklemmen, die vrij instelbare filters, de mogelijkheid van kwart/half bruggen en nog hogere bemonsteringsfrequenties ondersteunen (ook in combinatie met de TwinCAT 3 Weighing Library), zijn de ideale oplossing voor de meest veeleisende dynamische toepassingen die een nog hoger niveau van meettechnologie vereisen.

www.beckhoff.com/el336x

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina