Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Robotspecialist KUKA heeft in Limburg een nieuw bedrijfsgebouw.

Eindelijk is het zover! KUKA opent haar deuren op 20 juni 2024 in het nieuwe bedrijfsgebouw aan de Koolmeesstraat 7-9 in Houthalen.

'Deze exclusieve KUKA Open House markeert niet alleen de opening van ons splinternieuwe, ultramoderne gebouw, maar biedt ook een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste technologieën en innovaties in de wereld van automatisering', zo klinkt het trots bij KUKA.

'Kom binnen in onze oranje wereld en ontdek onze indrukwekkende geavanceerde technologieën en innovatieve producten. KUKA toont tijdens hun Open House hoe wij de industrie ondersteunen en helpen te transformeren. Van baanbrekende automatiseringssystemen tot grensverleggende oplossingen: bij KUKA laten we zien hoe bedrijven competitief kunnen blijven.'

De fabriek van de toekomst vraagt mobiliteit en flexibiliteit. Statische productiestraten maken plaats voor de volgende generatie robots: intelligente, mobiele roboteenheden treden steeds meer naar voor. Mobiele robots bewegen zelfstandig in een ruimte, werken allemaal samen en bieden de industrie absolute flexibiliteit. Dat is vooral relevant op het gebied van interne logistiek.

Tijdens de KUKA Open House toont het bedrijf de nieuwe portfolio van  mobiele platformen. 'Daarnaast laten we je kennismaken met onze cobot, de  LBR iisy, die de perfecte balans biedt tussen de mensen op de werkvloer en geavanceerde automatiseringstechnologie', zo kondigt men bij KUKA het event op 20 juni aan.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina