Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Schneider Electric introduceert eDesign. Deze nieuwe tool biedt eenvoudige, intuïtieve en snelle ontwerpmogelijkheden voor elektrische kasten in woningen.

eDesign is een efficiënte oplossing die perfect aansluit op de behoeften van elektriciens. Dankzij deze tijdsbesparende tool kunnen ze in slechts enkele klikken de ideale kast ontwerpen voor hun residentiële projecten. 

De configurator biedt een realistische weergave van de schakelkast en stelt elektriciens in staat om voor elke component de juiste belasting, draadsectie en ruimte te definiëren. Documenten die zijn gekoppeld aan de geconfigureerde kast zijn de materiaallijst, de offertes, de labels en het eendraadschema waarin ook de naamgeving en tussenruimte kunnen worden geconfigureerd. ​ 

‘Het aanbieden van eDesign voor de residentiële markt versterkt ons engagement om producten en tools te maken die onze partners in de elektriciteitssector helpen in hun dagelijkse werk. We weten dat ze weinig tijd hebben en het is onze rol om hen te helpen efficiënter te werken dankzij een logische workflow en een zeer praktijkgerichte ervaring’, zegt Pierre Coucke, VP Power Products en Home & Distribution bij Schneider Electric België. 

Waarom eDesign? 

Dankzij de unieke kwaliteiten van eDesign is het ontwerpen van een elektriciteitskast nu een eenvoudig, intuïtief en snel proces: 

Tijdsbesparing 

In slechts een paar stappen kunnen elektriciens de configuratie van hun kast voltooien. De webapplicatie geeft hen onmiddellijk een nauwkeurige materiaallijst die ze kunnen opslaan en doorvoeren naar het groothandelportaal, zodat het aankoopproces naadloos verloopt. Hierbij wordt ook automatisch het eendraadschema van het project gegenereerd aan de hand van de configuratie en parameters toegekend aan de elektriciteitskast. 

Naleving van normen en standaarden 

Elektriciens kunnen er zeker van zijn dat elektrische installaties volledig voldoen aan de normen en standaarden. ​ 

eDesign begeleidt hen in het ontwerpproces 

De “Begeleide modus” in eDesign configureert de ideale kast voor residentiële projecten in een mum van tijd. Men hoeft enkel het type project, het aantal kamers en de type kast te selecteren. 

Realistisch vooraanzicht 

De configurator geeft een realistisch beeld van het vooraanzicht van de kast. Aanpassingen kunnen meteen op de computer worden gemaakt. 

De productbibliotheek van eDesign biedt voortdurende toegang tot alle referenties van Schneider Electric. Hierdoor kunnen elektriciens eenvoudig de benodigde producten voor hun project vinden en deze met een drag-and-drop functie in de kast plaatsen. 

Krijg HIER toegang tot eDesign 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina