Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Hupico en BeeWaTec slaan de handen in elkaar.

In de afgelopen jaren is een trend ontstaan binnen industriële automatisatie ​​om van statische naar dynamische fabricageprocessen te evolueren. Het Gentse Hupico volgt deze trends van nabij op. 

Hupico is dan ook trots om de nieuwe strategische samenwerking aan te kondigen met de firma BeeWaTec rond Autonomous Mobile Robots.

BeeWaTec is gelegen in Pfullingen, Baden-Württemberg en heeft heel wat ervaring in Lean Manufacturing, Agile Production and Industrie 4.0 toepassingen.

De juiste hoeveelheid materiaal, op de juiste plaats en op het juiste moment

Zorg voor een efficiënter productieproces met Autonomous Mobile Robots.

Door uw intralogistiek met automatisatieprocessen te optimaliseren bespaart men niet alleen kosten, maar ook enorm veel tijd. Autonomous Mobile Robots spelen een steeds belangrijkere rol in industriële automatisatie en vervangen traditionele transportmethoden zoals de vorkliften en transportbanden in heel wat toepassingen. 

Dynamische en flexibele automatisatie

BeeWaTec’s Autonomous Mobile Robots maken het mogelijk om een hoge mate van flexibiliteit aan te bieden voor uw logistieke structuur. Ze passen zich zonder moeite volledig aan de noden van uw automatisatieproces aan, hetgeen ze uiterst geschikt maakt om uw productiviteit te verhogen. 

Voor meer informatie over wat de Autonomous Mobile Robots van BeeWaTec voor u kunnen betekenen, bezoek de Hupico website: www.hupico.be.

Denkt u dat de Autonomous Mobile Robots uw productieproces efficiënter kunnen laten verlopen? Aarzel niet en neem contact met op met Hupico.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina