Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De Belgische overheid heeft via de publicatie op 12 januari van een nieuw Ministerieel Besluit de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken verlengd tot 1 maart 2021. 

Deze maatregelen houden in dat heel wat culturele en economische activiteiten, waaronder handelsbeurzen, on hold staan.

Beursorganisatoren hebben er momenteel geen zicht op wanneer de maatregelen voor de eventsector zullen worden versoepeld. Er is dus op dit moment geen perspectief. Daarom wordt de editie van M+R van 24 & 25 maart 2021 in Antwerp expo afgelast. 

Door de huidige onzekere situatie en omstandigheden verplaatst de organisator de M+R van 24 & 25 maart 2021, naar de nieuwe datum van 23 & do. 24 maart 2022 in Antwerp expo. Ook de co-locatie van de vakbeurs Worksafe schuift mee en er zal ook een editie van Maintenance zijn op de data van 23 & 24 maart 2022. Het idee is om vanaf 2022 M+R voor de Nederlandstalige markt om de 2 jaar te organiseren in de pare jaren.  

FMB 2020 vindt niet plaats  

Tot in oktober waren de organisatoren van de FMB – Toeleveranciersbeurs Machinebouw optimistisch en hadden ze er vertrouwen dat ze niet alleen een succesvolle en informatieve handelsbeurs konden organiseren, maar ook een veilige. Meer dan 300 exposanten verheugden zich erop om de beursactiviteiten opnieuw op te starten en heel wat bezoekers meldden zich aan.

Door de sterke stijging van de besmettingscijfers veranderde het beeld echter dramatisch. De organisatoren hebben tijdig gereageerd en de exposanten aangeboden om hun reservatie te verplaatsen naar de FMB 2021. Het goede nieuws: bijna alle exposanten zijn op dit aanbod ingegaan.

De volgende FMB zal van 10 tot 12 november 2021 in de bekende vorm plaatsvinden, aangevuld met nieuwe hybride formules.

Exposanten en geĂ¯nteresseerden kunnen nog steeds gebruik maken van de internationale samenwerkingsbeurs van de B2B-Matchmaking. Dit initiatief blijft toegankelijk op de website van de FMB, het Matchmaking-proces om contacten te leggen verloopt volledig digitaal.

www.fmb-messe.de

www.mr-expo.be

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina