Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Na 30 jaar verhuisd het kantoor van Leuze Electronic (voorheen Steenweg-Buda in Machelen). Per 1 januari 2021 wordt De Regenboog 11 in Mechelen het nieuwe adres.

Vanuit dit bedrijvencentrum blijft Leuze haar Belgische klanten bedienen zoals ze gewend zijn.

Met nieuwsgierigheid en vastberadenheid zijn de sensormensen van Leuze al meer dan 50 jaar vernieuwers op het gebied van technologische mijlpalen in de industriƫle automatisering. Ze worden gedreven door het succes van hun klanten.

Het productassortiment van Leuze omvat schakel- en meetsensoren, identificatiesystemen, datatransmissie-en beeldverwerkingsoplossingen en machineveiligheidscomponenten en -systemen. De focus van hun werk ligt op de gebieden van intralogistiek, verpakking, gereedschapsmachines, automobielindustrie enlaboratoriumautomatisering. Leuze werd in 1963 opgericht, met het hoofdkantoor in Owen/Teck in Zuid-Duitsland.

Vandaag de dag zijn er meer dan 1.200 Sensor-Mensen over de hele wereld die met veel ervaring en toewijding werken aan het duurzame succes van hun klanten in een veranderende industrie - of het nu in de technologische competentiecentra is of in een van de 20 verkoopbedrijven die door meer dan 40 internationale distributeurs worden ondersteund.

www.leuze.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina