Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Refitech breidt het eigen Europees netwerk uit in Spanje en Italië.

Refitech breidt de Europese samenwerking uit met ClipCarbono uit Spanje en CarboSix uit Italië.

Beide bedrijven nemen een deel van de productrange van Refitech op in hun assortiment en verschillende composiet-producten van beide nieuwe partners zijn binnenkort verkrijgbaar via de online webshop van Refitech: www.carbonwebshop.nl.

‘We zijn erg succesvol met de samenwerking met CG Tec in Duitsland,’ zegt Arthur Cooijmans, CEO van Refitech. ‘Daar komen nu ClipCarbono en CarboSix bij.  Beide bedrijven zijn lokale composiet-specialisten met een uitstekende reputatie. Het is onze ambitie om verder in Europa te groeien en ook over de grens engineers te bereiken met onze carbon componenten en productoplossingen. Daarnaast zijn de producten van onze partners een waardevolle aanvulling op ons aanbod in de Benelux. We zijn nog in gesprek met andere mogelijke samenwerkingspartners en hebben de ambitie verder in Europa te groeien.’

Refitech introduceert verder hoogwaardige carbon panelen met een grote sterkte die het bedrijf in Waalwijk produceert. Door het gebruik van 3K T700 Carbon prepreg en een autoclaaf productie hebben de platen een maximaal vezelgehalte en optimale sterkte. De panelen zijn verkrijgbaar in diktes tot 12 mm en hebben een maximaal formaat van 1220 mm x 620 mm. Deze panelen kunnen ook op verzoek van klanten gemaakt worden van HM (high modulus) vezels. Dit materiaal geef de platen een extra hoge stijfheid. 

Ook nieuw zijn Refitech’s ultra lichtgewicht (UL) buizen met een wanddikte van slechts 0,5 mm. De buizen zijn extreem licht maar behouden wel de typische stijfheid en sterkte-eigenschappen van carbon. Deze buizen zijn onder andere bedoeld voor toepassingen zoals UAV's en drones, precisie-robotica, meet- en laboratoriumapparatuur en de modelbouw. 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina