Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Organisator Deutsche Messe heeft beslist om Hannover Messe 2020 volledig af te lasten. 

Voor het eerst in zijn 73-jarig bestaan gaat de Hannover Messe niet door. Eerder was aangekondigd dat 's werelds grootste industriebeurs door het coronavirus werd verplaatst van maart naar vakantiemaand juli 2020. Maar de onzekerheid over de afloop van de strijd tegen COVID-19 alsook  organisatorische en economische problemen zorgen er nu voor dat Deutsche Messe de beurs volledig afblaast.

Hannover Messe zou dit jaar van 20 tot 24 april plaatsvinden en werd na de uitbraak van het coronavirus verschoven naar de week van 13 tot 17 juli 2020. Deutsche Messe herroept nu die beslissing want de geldende reisbeperkingen en de huidige samenscholingsverboden wereldwijd in combinatie met allerlei verboden in Duitsland maken een goede voorbereiding van de beurs vrijwel onmogelijk.

Bestuursvoorzitter Jochen Köckler van Deutsche Messe deelde daarom mee dat voor het eerst in zijn 73-jarige geschiedenis de Hannover Messe niet door gaat. Voorzitter Köckler zei dat er wel wordt gekeken naar de creatie van een digitaal Hannover Messe platform om informatie te delen en te netwerken. De industrie moet immers op de hoogte gehouden worden van economische en technologische ontwikkelingen, bijvoorbeeld via live streams met interviews, paneldiscussies, best-case presentaties en digitale ontmoetingsplekken. 'Vooral in deze crisistijd is de nood naar oriëntatie en uitwisseling van informatie zeer belangrijk. We moeten hier flexibel en pragmatisch zijn. Daarom dit nieuwe digitale initiatief.' 

Hannover Messe 2021 staat op de kalender van 12 tot en met 16 april 2021. 

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina