Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

BOGE presenteert de nieuwe generatie van haar schroefcompressoren van de populaire C-serie. 

De C-2-compressoren van de persluchtexpert uit het Duitse Bielefeld zijn zowel leverbaar als totaaloplossing - klaar om te worden aangesloten - met persluchtketel en droger als in een standaloneversie voor grotere totaalsystemen. De machines zijn compact geconstrueerd en dankzij goed toegankelijke componenten zeer onderhoudsvriendelijk en ergonomisch. 

De nieuwe C-2-compressoren zijn standaard uitgerust met geluiddempende omkasting en dus weer stiller dan hun voorgangers. Alle machinevarianten krijgen daarbij van BOGE een chic, uniform design met hoge herkenningswaarde – maar pas op, schijn bedriegt: de bandbreedte van individuele configuratiemogelijkheden is enorm.

BOGE heeft haar populaire C-serie aan alle kanten geoptimaliseerd – dat is de korte versie. Voor de lange versie moeten we iets beter kijken: want wat van buiten zo chic, modern en uniform oogt, is van binnen gevarieerder dan ooit. In dezelfde behuizing biedt BOGE haar nieuwe C-2-compressoren met riemaandrijving of met directe aandrijving aan, frequentiegeregeld en daarbij meteen direct gekoppeld. Dankzij standaard ingebouwde geluiddempende omkasting zijn alle compressoren nog stiller geworden, terwijl met optionele supergeluiddemping het geluidsniveau met nog meer decibels wordt teruggedrongen. Terwijl de C-2-compressoren standaard zijn uitgerust met de krachtige IE3-motor, neemt de efficiëntie desgewenst nog toe tot nieuwe optimale waarden dankzij de IE4-motor.

Vanaf 7,5 kW zijn de compressoren leverbaar met frequentiegeregelde ventilator: zo past het koelvermogen zich optimaal aan de omgevingsomstandigheden aan. In de hele serie kan ook een droger worden geïntegreerd en uiteraard een ideaal op de behoeften van de klant afgestemde besturing. Gebruikers hebben de keuze tussen de basisbesturing base control en de high-endversie focus control 2.0.

Plug&Play: ergonomisch en gebruiksvriendelijk

Welke extra's er ook gewenst zijn, één ding is voor alle gebruikers gelijk: zij ontvangen met de machines van de nieuwe C-2-serie een compleet persluchtstation in de kleinst mogelijke ruimte als plug&playoplossing, zonder of – bij deze serie voor het eerst tot een vermogen van 22 kW – met ketel. Beide montagevarianten heeft BOGE ergonomisch geoptimaliseerd en zeer gebruiksvriendelijk vormgegeven: Het bedieningspaneel is afhankelijk van de variant direct in de frontplaat of onder een hoek ingebouwd. Schakelkast, riemen en alle andere aan onderhoud onderhevige onderdelen zijn dankzij eenvoudig afneembare panelen gemakkelijk toegankelijk.

www.boge.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina