Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Met de firmware-update FW V2.3 SP1 verhoogt Siemens de functionaliteit van het beproefde Sinamics IOP-2 dat wordt gebruikt bij omvormers uit de Sinamics G-reeks. 

Deze update maakt de lokale configuratie, bediening, opvolging, diagnose en onderhoud van alle omvormers uit de Sinamics G-reeks nog eenvoudiger.

De FW V2.3 SP1-update biedt gebruikers ook het bijkomende voordeel dat ze speciale toepassingsfuncties kunnen overzetten naar het projectmenu. Die toepassingsfuncties kunnen dan zonder moeite vanuit een lijst worden gebruikt, waarbij de opties ‘Quick Start’ of ‘Advanced Startup’ de configuratie van de geselecteerde functies vereenvoudigen. Zo kunnen gebruikers aan de slag gaan met hun applicaties zonder vakkennis van de operationele parameters.

De FW V2.3 SP1-upgrade beschikt over speciale applicaties en functies voor een langdurig gebruik van de Sinamics G120X. Voor pompen is er nu bijvoorbeeld ook een pompreinigingsfunctie, een stand voor het vullen van buizen, bescherming tegen cavitatie en condensatie, en een slaapstand. Voor ventilatoren bevat de update onder meer functies voor een vliegende start, sprongfrequenties en een automatisch herstart.

Het paneel beschikt nu ook over nieuwe functies en is als optie verkrijgbaar voor de Sinamics-omvormers G120, G120X, G120P, G120C, G120D, G110M en de Simatic ET 200pro FC-2 met verdeelde I/O. Om de nieuwe functies te kunnen gebruiken, is Firmware Pool versie V4.7 SP3 een vereiste.

Foto: 

Sinamics G120X, framemaat FSB, IP 20 met Sinamics Intelligent Operator Panel IOP-2

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina