Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

steute Schaltgeräte wordt steute Technologies.

Het voormalige steute Schaltgeräte GmbH & Co KG opereert voortaan onder de naam steute Technologies GmbH & Co KG.

Daarmee is in de naam van het bedrijf al de stap vervat van schakelapparatuurfabrikant naar leverancier van sensornetwerken en intelligente MMI-oplossingen voor veeleisende toepassingen in de industrie en medische technologie.

In de praktijk is deze stap allang gezet. Bedrijfsleider Marc Stanesby: 'Voor onze klanten ontwikkelen we in toenemende mate systeemoplossingen, bijvoorbeeld draadloze netwerken voor e-Kanban-systemen in de intralogistiek of netwerkklare besturingssystemen voor medische apparaten in de operatiekamer. We zullen dit transformatieproces blijven stimuleren.'

De traditionele kernactiviteit van steute, de ontwikkeling en productie van hoogwaardige schakelapparaten en sensoren, wordt vanzelfsprekend voortgezet. De schakelapparaten en sensoren die in de vier steute-bedrijfssegmenten Automation, Extreme, Meditec en Wireless zijn ontwikkeld, worden echter in toenemende mate componenten van technologieplatforms, zoals bijvoorbeeld voor de aansturing van productieprocessen en de bediening van machines en medische apparatuur. Deze platforms worden eveneens door steute ontwikkeld en geleverd. De nieuwe bedrijfsnaam steute Technologies illustreert duidelijk de verandering van het bedrijfsmodel. 

www.steute.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina