Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Ruben Roelants (23) uit Antwerpen is sedert 1 januari 2019 bij ABB aan de slag als Service Coördinator Benelux. 

Op de afdeling Industrial Automatisation Measurement & Analytics gaat hij zich bezighouden met het behandelen van serviceverzoeken en reparatie-aanvragen.

Ruben Roelants is een gemotiveerde, ambitieuze kracht met een Bachelor Electromechanica in de afstudeerrichting Procesautomatisering. 

Ruben Roelants is enthousiast over zijn nieuwe baan: ‘Ik heb gekozen voor ABB omdat ABB een wereldleider is in het gebied waarin ze werken: elektrotechniek. De afdeling Measurement & Analytics spreekt mij aan omdat het een mooi vervolg is op mijn opleiding process-automatisering. Het is een afdeling die met de nieuwste technologieën werkt, dat vraagt voortdurend veel bijscholing en training. Ook dat spreekt mij enorm aan.’

ABB is pionier en marktleider op het gebied van elektriciteitsnetwerken, elektrotechnische componenten, automatiseringstechnologie, robotica en aandrijftechniek. Wereldwijd ondersteunt ABB nutsbedrijven en klanten in de industrie, transportsector en infrastructuur. Met een geschiedenis van meer dan 130 jaar vol innovatie, bouwt het bedrijf nu aan de toekomst van de industriële digitalisering. 

www.abb.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina