Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De vijfde editie van INDUMATION.BE in Kortrijk Xpo belooft opnieuw records te breken.

Deze snelst groeiende technologiebeurs voor industriële automatisering en innovatie brengt niet minder dan 220 exposanten samen. Zij zullen er hun nieuwste oplossingen, toepassingen en componenten demonstreren voor factory-, process- & infrastructure automation.

Niet toevallig kozen ook Made Different en Siemens ervoor om op INDUMATION.BE 2019 hun events Factory of The Future 2019 en Mindsphere World te lanceren. 

Nieuw op INDUMATION.BE is de ‘Connectivator’, een verzamelplaats waar de bezoekers geïnspireerd worden door lezingen en demo’s van de nieuwste technologieën inzake geïntegreerde industriële modellen en technologie. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn AI, AR en VR, blockchain, digital twin, machine learning, advanced analytics en HMI's. 

De Connectivator is een concepthub waar ervaringsdeskundigen van technologiefederaties, competentiecentra en onderwijsinstellingen hun nieuwste inzichten omtrent smart, connected & integrated industry delen met het publiek. De organisatoren willen de bezoekers inspireren op het gebied van alle facetten van een ‘smart factory.’ Daarom zijn de demo’s allemaal ook interactief zodat de bezoekers worden betrokken en ze kunnen ervaren wat de meest geschikte oplossing kan zijn voor een specifieke situatie. 

www.indumation.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina