Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Investeringsfonds Triton heeft het voornemen om Aventics aan Emerson te verkopen.

Er is tussen Triton en Emerson een overeenkomst onder voorwaarden en er loopt nu een wettelijke goedkeuringsprocedure. 

Emerson (NYSE: EMR) is een wereldwijde onderneming, actief op het gebied van technologie en engineering, die innovatieve oplossingen biedt voor klanten in industriële, commerciële en woningmarkten. Het hoofdkantoor van Emerson is gevestigd in St. Louis, Missouri (VS). De divisie Emerson Automation Solutions helpt fabrikanten in massa-, hybride- en stuksproductie om productie te maximaliseren, personeel en milieu te beschermen en tegelijkertijd energie- en bedrijfskosten te optimaliseren. 

‘We willen het managementteam, de medewerkers en alle andere stakeholders bedanken voor hun bijdrage aan de succesvolle ontwikkeling van Aventics in de periode dat het bedrijf in handen was van Triton. Triton is meer dan vier jaar lang eigenaar geweest van Aventics en als langdurige bedrijfseigenaar zien we dit als het geschikte moment om de ontwikkeling van Aventics een vervolg te geven. Emerson is een ideale partner voor de toekomst van Aventics en er is een ideale match in cultuur. Dit partnerschap opent nieuwe mogelijkheden voor beide bedrijven’, zegt Peder Prahl, Director van de General Partner van het Triton-fonds. 

De verkoop zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2018 worden afgerond, onder voorbehoud van wettelijke goedkeuring, afronding van noodzakelijke overlegprocedures en andere voorwaarden. 

www.aventics.com

www.emerson.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina