Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Het advies- en ingenieursbureau Bilfinger Tebodin uit Zwijndrecht lanceert Industrial 360° op de Belgische markt. 

Deze eenvoudige en betaalbare oplossing creëert voor spelers in de chemie-, voeding-, farma- en industriesectoren een virtuele fabriek die online toegankelijk is. In deze fotorealistische omgeving kunnen zij op die manier snel de impact vaststellen van een nieuwe planning, ontwerp of aanpassingen op de site. 

Stefan Ceulemans, commercial director van Bilfinger Tebodin: ‘Industrial 360º is een mooi voorbeeld van de innovatieve en duurzame oplossingen waarmee wij onze expertise inzetten voor focusmarkten in België: chemie, voeding, farma en industrie.’

Met een speciale 360°-camera en bijhorende software wordt een doorsnee fabriek in slechts twee uur gescand, wat sneller en goedkoper is dan de traditionele laserscanner. De camera combineert de 3D-omgeving met aanvullende data om alle mogelijke ontwerpen en uitvoeringen inzichtelijk weer te geven. Hierdoor kunnen ook bijvoorbeeld trainingen in een virtuele omgeving plaatsvinden in plaats van op een fysieke locatie. In deze virtuele omgeving kan men navigeren en gebruiksaanwijzingen, videoclips of relevante informatie toevoegen aan plaatsen op de site.

Opgericht in 1945 met hoofdkantoor in Den Haag, heeft Bilfinger Tebodin 35 kantoren wereldwijd in 17 landen. Het bedrijf plant in België een uitbreiding.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina