Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Op de vakbeurs World of Material Handling, die van 4 tot 15 juni plaatsvindt in het Duitse Mannheim, zal Dematic live-demonstraties geven van haar toekomstgerichte intralogistieke oplossingen.

Meer bepaald gaat het over het stukspickingsysteem AutoStore en Dematic PutWall, een orderverwerkingssysteem voor afzonderlijke artikelen. Daarnaast zal Dematic samen met de Duitse specialist in goederenbehandeling Linde Material Handling een aantal automatiseringssystemen voorstellen. 

De specialist in het automatiseren van logistieke processen toont er eveneens zijn Dematic Maestro-software en organiseert geleide bezoeken aan het Dematic Imagination & Tech Center in Heusenstamm. U vindt Dematic op World of Material Handling op de afdeling Live-Case-Circle Order Picking en natuurlijk aan de Dematic-stand op de afdeling Automatisering.

‘Door onze producten te combineren met die van Linde Material Handling kunnen we bezoekers aan de beurs een breed gamma aanbieden voor de volledige of gedeeltelijke automatisering van hun intralogistieke processen’, zegt Jessica Heinz, marketingdirectrice bij Dematic. 

Bezoekers zullen zelf de toekomstgerichte manier van werken kunnen ervaren: naast live-systemen en productdemonstraties is er op de 13.000 vierkante meter grote vakbeurs ook ruim plaats voor presentaties, debatten, workshops en persoonlijke gesprekken met allerlei experts. Onder het motto " Simplexity. The Art of Smart Solutions." stellen tal van partners op de Maimarkt-site in Mannheim nieuwe oplossingen voor om logistieke bedrijfsprocessen en alle andere operaties met betrekking tot het verwerken van goederen te optimaliseren. Via geleide bezoeken en gepersonaliseerde info krijgen de bezoekers inzicht in hoe intralogistieke processen tussen nu en 2020 zullen evolueren.

In het kader hiervan zal Dematic het compacte stukspickingsysteem AutoStore voorstellen. Dit systeem bestaat uit vijf standaardmodules: robots, werkstations, een magazijnraster, containers en controllers. Met waterflessen als voorbeeld zal Dematic tonen hoe het systeem goederen in een beperkte ruimte kan opslaan en ze efficiënt kan picken. De robots verplaatsen zich langs het plafond van het magazijn naar de juiste goederen in de onderliggende compartimenten. De containers worden in de juiste volgorde opgehaald en naar het werkstation gebracht, en nadien teruggeplaatst. AutoStore kan tot vier keer meer goederen opslaan binnen een bepaalde ruimte dan vergelijkbare, traditionele systemen.

Ook de Dematic PutWall zal er live te zien zijn. Hiermee kunnen goederen voor een bestelling sneller en efficiënter gepickt worden. Op de Dematic-stand worden de bezoekers actief betrokken bij de demo: met behulp van de Dematic Maestro-software kunnen ze een virtueel magazijn ontwerpen en de processen simuleren. Bovendien kunnen ze elke dag in het forum van gedachten wisselen met experts op het vlak van logistieke automatisatie.

Dagelijks wordt er ook een geleid bezoek georganiseerd aan het Imagination & Tech Center van Dematic in Heusenstamm, op een uurtje rijden van Mannheim. Dit centrum is bij uitstek geschikt om zich op een interactieve manier onder te dompelen in de wereld van intralogistics: in de showroom worden virtuele configuraties op maat getoond en in het Tech Center ernaast worden praktijkoplossingen gepresenteerd op ware schaal.

Foto: Tijdens de vakbeurs World of Material Handling in Mannheim geeft Dematic live-demonstraties van het stukspickingsysteem AutoStore. 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina