Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Jongeren die een robot willen bouwen, kunnen dat doen op een zomerkamp van de Argonauts.

Roert jouw zoon of dochter al eens graag in de kookpotten, en droomt hij/zij stiekem van een carrière als de nieuwe Jeroen Meus?

Heb je thuis een fashionista rondhuppelen, die graag eens zijn of haar eigen kledinglijn wil ontwerpen? Is jouw tiener gebeten door technologie? Of droomt hij ervan om de nieuwe ster van het internet te worden? Dan zijn de Ondernemerskampen van Junior Argonauts beslist iets voor zoon/dochterlief.

Jongeren van 12 tot 18 jaar ontdekken hun talenten en passies door samen te ondernemen. Professionele experts begeleiden hen daarbij.

Tijdens het Food-kamp kunnen de jongeren zich uitleven in de professionele keukens van Colruyt, en maken ze hun eigen kookboek. Modefanaten creëren tijdens het Fashion-kamp een eigen kledinglijn, die ze verkopen in hun pop-up shop. Tijdens het Robot-kamp leren jongeren met een hart voor technologie robots maken en programmeren. Voor tieners die deelnemen aan het Personal Branding-kamp kent bloggen en vloggen geen geheimen meer…

Schenk jouw tiener een onvergetelijke ervaring deze zomer en surf naar onderstaande website (klik op de website op Junior Argonauts) voor meer informatie en een inschrijving.

www.theargonauts.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina