Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Het innovatieve en radiogestuurde AndonSPEED systeem versnelt het betaalproces in de supermarkt.

Boodschappen doen draait tegenwoordig om meer dan de pure aanschaf van producten of pure plichtsvervulling. Boodschappen doen moet ook een vorm van vrijetijdsbesteding, ontspanning of een sociaal evenement zijn.

Anderzijds hebben mensen steeds minder tijd om de levensnoodzakelijke voedingsmiddelen en artikelen voor dagelijks gebruik aan te kopen. 

Boodschappen doen in de supermarkt moet dus een leuke ervaring worden, maar eens de winkelwagen volgeladen is, moeten mensen de supermarkt zo snel mogelijk kunnen verlaten. Vooral de nutteloze en vaak zenuwslopende wachttijd aan de kassa moet vermeden worden of tot een minimum herleid worden. Daarom voeren steeds meer supermarkten nieuwe kassageleidingssystemen in, waarmee het betaalproces van de aankopen snel, efficiënt en tijdbesparend verloopt.

Bruno Leleu, hoofd van de afdeling Onderhoud en Herstellingen bij Leclerc, kwam in zijn zoektocht naar een eenvoudig en snel realiseerbaar systeem WERMA tegen, de Duitse fabrikant van signalisatie-apparatuur: Hier vond hij het geschikte Andon-systeem. Het radio gestuurde en innovatieve systeem AndonSPEED toont met behulp van een optisch signaal duidelijk en van ver zichtbaar welke kassa's open respectievelijk gesloten zijn, alsook of een kassabediende om hulp heeft gevraagd.

www.wermabenelux.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina