Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Het compacte schuine zitting ventiel (VXB-serie) van SMC, geschikt voor lucht, stoom en verwarmd water, is verbeterd met een statusindicator, langere gebruiksduur en lagere lekniveaus.

De statusindicator geeft een zichtbare bevestiging van de ventielstatus (open of gesloten).

Storende en kostbare onderbrekingen van de productie door een eventueel foutieve werking van een ventiel worden daarmee voorkomen. De ingebouwde indicator geeft meteen inzicht in onverhoopte storingen, zodat klanten op tijd kunnen reageren.

De VXB kan maximaal vijf miljoen lucht- en drie miljoen stoomcycli leveren. Deze ventielserie heeft ook een speciale FKM rubberen afdichting die inwendige luchtlekkages beperkt tot 10 cm³/min of minder.

Met een hoogte van maar 100 mm bij het 3/8-ventiel is de compacte VXB-serie de ideale oplossing voor toepassingen, zoals temperatuurregeling, warmwatersystemen, industriële wasmachines en sterilisatie- en reinigingsapparatuur.

Het ventiel gaat langer mee vanwege de constructie met dubbele afdichting. De kosten zijn daardoor beperkt. Ongewenste deeltjes krijgen geen kans om de prestaties van de VXB te beïnvloeden, dankzij de beschermende afdichting en een schraper van hars.

De VXB-serie is verkrijgbaar in drie poortgroottes (3/8, 1/2 en 3/4) en kan worden besteld in brons en roestvast staal (316L-equivalent). Op drie van de vier zijden kan een testpoort worden geplaatst. 

Meer informatie: www.smcpneumatics.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina