Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Atlas Copco Airpower gaat zijn wereldwijde distributiecentra aansturen met SAP S/4HANA.

Het project omvat ERP, Extended Warehouse Management, Transport Management en Dispatching. De eerste fase impliceert de bouw van een global template en de uitrol daarvan in Charlotte (VS). De distributiecentra in Shanghai en Wilrijk volgen later. De realisatie kende Atlas Copco toe aan TheValueChain.

Atlas Copco Airpower is wereldmarktleider in o.m. compressoren en stroomgroepen. De stock is gegroepeerd in drie distributiecentra. Vanuit die centra levert het servicecomponenten en bedient het klanten in meer dan 180 landen. Met dit opzet optimaliseert het bedrijf de wereldwijde voorraad en vereenvoudigt het de interactie met productievestigingen en customer centers. Deze centra’s krijgen nu ook een gemeenschappelijk IT-platform op basis van SAP S/4HANA.

‘Wij zoeken voortdurend naar concurrentievoordelen die onze klanten een meerwaarde bieden’, reageert Hans Thibau, Vice President Logistiek van de Business Area Compressor Technique. ‘Daarom beslisten wij om onze distributiecentra op een gezamenlijk state-of-the-art IT-platform te brengen. Met dit programma optimaliseren wij de transparantie, snelheid en kwaliteit van de diensten aan onze klanten. Het geconsolideerde platform zal de beschikbaarheid van de componenten optimaliseren, en geeft ons een goede digitale basis om meer dan 90.000 geconnecteerde machines te ondersteunen.’

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina