Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Op 19 oktober vindt voor het derde jaar op rij het IT Infrastructure Datacenters Congress plaats in De Montil te Affligem.

Tijdens dit congres, georganiseerd door F.E.E. staat het bouwen van computerruimtes en datacenters centraal.

Als topspeler in de sector zet Schneider Electric mee zijn schouders onder dit evenement.

Luca Loreggian, Product Manager voor Schneider Electric Chillers and Room Cooling, houdt er een uiteenzetting over ‘Innovation At Every Level: The Next Generation UPS & Cooling in your Datacenter.’

Digitale technologie en de digitale omgeving stuwen nieuwe innovaties in de IT-wereld. Schneider Electric geeft een voorsmaakje van de nieuwe productinnovaties in koeling en energie. De geïntegreerde EcoStruxure™-aanpak komt hierbij aan bod.

EcoStruxure™ is Schneider Electric’s IoT-systeem waarmee bedrijven concurrentieel kunnen blijven in de digitale wereld van vandaag. Het biedt een meerwaarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit. EcoStruxure™ benut de vooruitgang in IoT, mobiliteit, sensing, cloud, analytics en cybersecurity om innovatie op elk niveau te leveren. Op die manier speelt Schneider Electric een toonaangevende rol met ‘connected’ producten, periferiecontrole en apps, analysesystemen en services.

Bent u graag aanwezig op deze sessie? Registreren kan hier

Meer informatie via: http://www.schneider-electric.be/nl/about-us/press/news/2017/09-17-it-infrastructure-datacenters-congress.jsp

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina