Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Sick organiseert in samenwerking met KUKA en Sirris op 19 en 21 september een Safety Seminar.

Sick organiseert een Safety Seminar op dinsdag 19 september in Waregem (Exit 5 – Renson Innovation Center) en donderdag 21 september in Laakdal (Nike European Logistics Campus).

Bedrijven en onderzoekers bekijken permanent de samenwerking tussen mens en robot, en dit in verschillende opstellingen en in verschillende samenwerkingvormen: human-robot collaboration, cooperation of co-existance.

Tijdens dit Safety Seminar wordt er ingezoomd op de recente normen rond veilig samenwerken met robots & cobots en mogelijke veiligheidsfuncties en principes, geïntegreerd door de robotfabrikant.

Voorts gaan de experts ook in op de vraag of uw volgende collega een cobot is. De deelnemers vernemen hoe om te gaan met de risicobeoordeling om tot een veilige samenwerking mens-robot te komen en tenslotte horen ze van een fabrikant hoe veilige robot-toepassingen in de praktijk worden uitgewerkt.

Sick biedt u in een halve dag interessante en praktijkgerichte inzichten vanuit 3 verschillende perspectieven: een robotfabrikant, een onderzoeksinstantie en een expert in machineveiligheid. Aansluitend krijgt u ruim de tijd om met sprekers en specialisten van gedachten te wisselen, uw specifieke werksituatie te toetsen en demo’s te bekijken

www.sick-seminars.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina