Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Op de Airtec in München (24 tot 26 oktober) presenteert Goudsmit Magnetics Group (stand A1-G93) een gamma magnetische productoplossingen voor de luchtvaartindustrie.

Goudsmit Magnetics Group ontwerpt, vervaardigt en levert magneetsystemen en permanente magneten die lager in gewicht zijn dan hun voorgangers en op langere termijn in de zwaarste omstandigheden optimaal blijven presteren.

Dergelijke magneetsystemen vinden hun toepassing in onder meer actuatoren, lineaire aandrijvingen en elektromotoren, onder meer bestemd voor de aerospace industrie. Daarbij wordt met behulp van speciale software gesimuleerd en getest of aan de kritieke eisen voor trekkrachten, draaimomenten, veldsterkte, temperatuur en sensorspecificaties is voldaan. Miniaturisatie en het gebruik van alternatieve magneetsoorten met een hogere efficiëntie maken deze -voor de luchtvaartindustrie altijd wenselijke- gewichtsreductie mogelijk.

Met het recent behalen van de AS9100 certificering is het bedrijf  gekwalificeerd  toeleverancier voor de Aerospace (luchtvaart) industrie. Sinds de in 2008 behaalde ISO/TS 16949:2009 certificering is Goudsmit toeleverancier voor  de Automotive industrie. Het behalen van de AS9100 certificering was de volgende stap.

Naast de Aerospace en Automotive industrie zijn magneten onmisbaar in de Medische, GreenTech en Oil & Gas industrie. Met name op het gebied van magneetmetingen, kwaliteitscontrole en productontwikkeling is het in 1959 opgerichte familie bedrijf onderscheidend.

Het bedrijf levert de basisprincipes, data & kennis voor het ontwerpproces van magneet assemblages. De aanwezige kennis van fysische en mechanische eigenschappen van magneetmaterialen wordt  al in de ontwerpfase toegepast, evenals eventuele effectieve, lichtere en prijsgunstige alternatieven .  Dit gebeurt onder andere  door middel van analytische methoden voor de beschrijving van magneetcircuits, calculatiemethoden voor het berekenen van de afmetingen van permanente magneetcircuits en twee- of driedimensionale finite elements processen.

www.goudsmitmagnets.com

vliegtuig met logo

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina