Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

SMC Pneumatics ontwikkelde een nieuwe magnetische grijper voor werkstukken met een oneffen oppervlak.

SMC heeft haar grijperaanbod uitgebreid met de MHM-X6400 die is voorzien van een magneet voor het oppakken van werkstukken.

De MHM-X6400 is ideaal voor werkstukken die oneffen zijn of gaten in het oppervlak hebben. Operators kunnen werkstukken betrouwbaar en veilig hanteren, terwijl kortere cyclustijden de productiviteit vergroten.

Het nieuwe model is onder meer geschikt voor werkstukken die vacuümnappen niet kunnen oppakken. Met een houdkracht van maximaal 120 N houdt de MHM-X6400 de werkstukken vast, zelfs als de perslucht wordt afgesloten. Cyclustijden worden dankzij een restkracht van 0,3 N of minder teruggebracht en de productiviteit neemt toe.

De MHM-X6400 kan worden ingezet voor uiteenlopende bewegingen. De houdkracht is aan te passen door de stootrand te vervangen door een uitvoering met een andere dikte. Deze is gemaakt van Fluororubber en voorkomt schade aan de werkstukken. De stootrand voorkomt dat een werkstuk onderweg wegglijdt, zodat de veiligheid wordt bevorderd. De MHM-X6400 heeft drie montagevlakken en de mogelijkheid om naderingschakelaars te monteren. Daarmee zorgt deze grijper voor flexibiliteit en betere controle van het proces.

Meer informatie over de MHM-X6400 vindt u op de pagina met nieuwe producten van SMC: www.smc.eu

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina