Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Vermeire Belting is erkend als verdeler van Siemens laagspannings asynchrone motoren.

Siemens en Vermeire Belting voegen een nieuw hoofdstuk toe aan hun nauwe samenwerking.

In juni trad Vermeire Belting immers toe tot het Approved Partner Programma Simolog (Siemens Modification and Logistics partner). Hierdoor mag de specialist in aandrijftechniek met vestigingen in Verviers en Gent (Wondelgem) als eerste erkende Approved Partner in België het logo van het partnership gebruiken.

Vermeire Belting en Siemens zijn geen onbekenden voor elkaar aangezien het bedrijf nu al beschikt over een erg uitgebreid gamma van Siemens laagspanningsmotoren SIMOTICS tot 250kW in verschillende bouwvormen. Hierdoor kan Vermeire Belting een uitzonderlijke reactietijd en een zeer korte leveringstermijn handhaven. Voor speciale uitvoeringen doet het bedrijf zelf de aanpassingen in haar werkplaatsen in Verviers met montagekits die vanuit Duitsland worden aangeleverd.

Grote meerwaarde

Eddy Ternier is Partner Manager bij Siemens België-Luxemburg en is zeer opgetogen met deze nieuwe fase in de samenwerking met Vermeire Belting: ‘Het concept van het Approved Partner Programma staat voor een globale aanpak waarbij het verkoopkanaal wordt gecertificeerd door Siemens met de nodige support en opleiding. We zijn ervan overtuigd dat - door de toetreding van Vermeire Belting tot ons Simolog-programma - we een grote meerwaarde kunnen bieden op de markt van laagspanningsmotoren ten opzichte van onze concurrenten. We verwachten dan ook dat de samenwerking een grote omzetgroei zal betekenen voor de komende jaren. En we zitten niet stil want intussen praten we met andere distributeurs om toe te treden tot ons Approved Partner Programma.’

Ondertekening

De ondertekening van het partnerschap vond plaats in de vestiging van Vermeire Belting in Verviers in aanwezigheid van (vlnr) Benoit Vermeire, zaakvoerder Vermeire Belting, Eddy Ternier, Partner Management Siemens België-Luxemburg Digital Factory en Process Industries & Drives, Roland Vermeire, zaakvoerder Vermeire Belting, Steven Cassiers, Sales Manager Large Drives Siemens België-Luxemburg en Andreas Gressmann, Partner Manager Large Drives Siemens.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina