Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Parker Hannifin staat op het punt het landschap van de mens/machine-interface (HMI) te hervormen met de uitbreiding van de IQAN-MD5-serie.

De IQAN-MD5-serie is voorzien van volledig programmeerbare display-units met grafische weergave, diagnosesystemen en CAN-gatewaymogelijkheden en is nu verkrijgbaar in de maten 5 inch en 8 inch en binnenkort ook 10,1 inch en 12,3 inch in een breed formaat. De uitgebreide keuze aan display-afmetingen is ontworpen voor een verscheidenheid aan toepassingen, met name op het gebied van besturingssystemen voor terreinwagens en mobiele machines. De weerbestendige displays van de IQAN-MD5 zorgen voor betrouwbare prestaties in buitenomgevingen en veeleisende mechanische omstandigheden.

De belangrijkste verbeteringen die de uitbreiding van de IQAN-MD5-serie met zich meebrengt, zijn onder meer 300% betere platformprestaties met vier-coreprocessors en sneller DRAM, verbeterde grafische prestaties en ondersteuning voor het IQANdesign-ecosysteem (7.02) van Parker voor toepassingsontwikkeling en een schaalbaar ontwerp met geavanceerde grafische displays; en dit alles tegen lagere kosten in vergelijking met de vorige IQAN HMI-platforms.

Het robuuste mechanische ontwerp van de IQAN-MD5-displays, zonder bewegende onderdelen en met volledige afdichting, zorgt voor duurzaamheid in uitdagende omgevingen. Een optisch verlijmd displayglas verbetert de leesbaarheid, elimineert lichtbreking en voorkomt condensatie, wat zorgt voor een duidelijke en betrouwbare interface.

De nieuwe generatie IQAN-MD5-displays is ontwikkeld met het oog op esthetiek en kan naadloos worden geïntegreerd in moderne cabineontwerpen. Het aanraakscherm, samen met IP-cameraondersteuning, verbetert de gebruikerservaring verder en elimineert de noodzaak voor afzonderlijke cameramonitoren. Flexibele montageopties maken ingebouwde montage of zelfstandige configuraties mogelijk die compatibel zijn met RAM™-montagecomponenten. De displays kunnen zowel liggend als staand opgesteld worden voor eenvoudige integratie in verschillende HMI- of mechanische opstellingen.

De IQAN-softwaretools van Parker zijn gebruiksvriendelijk en efficiënt en zijn bedoeld voor zowel beginners als experts op het gebied van HMI- en machinebesturingsontwerp. Deze uitgebreide reeks displays vereenvoudigt het ontwerpproces, waardoor het sneller, efficiënter en toegankelijker wordt voor gebruikers van alle niveaus. De IQAN-MD5-serie onderscheidt zich door zijn geavanceerde functionaliteit en toewijding aan toekomstige behoeften als een veelzijdige, krachtige tool voor professionals in de industrie.

Ga voor meer informatie naar:

https://ph.parker.com/nl/nl/product-list/display-module-iqan-md5

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina