linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
RITTAL PARTNER IN LEFDAL MINE DATACENTER
Het meest kostenefficiënte, veilige, flexibele en milieuvriendelijke datacenter in Europa zijn: dat is het doel van het Lefdal Mine Datacenter (LMD) in Noorwegen. Lees meer
HTC VERTROUWT GROOT PROJECT TOE AAN KÄRCHER
HTC is specialist in tank cleaning en de behandeling van industrieel afvalwater, met stations voor tank cleaning in Herenthout, Luik, Antwerpen en Seneffe. Lees meer
DRIE NIEUWE LEDEN VOOR INDUMOTION
Drie nieuwe leden vervoegen de beroepsvereniging InduMotion: LM Systems, NORD Aandrijvingen, en Wittenstein. Lees meer
prev
next

Actueel

EATON POWERXL DC-1 FREQUENTIEREGELAAR

Eaton heeft zijn serie compacte PowerXL DC1-frequentieregelaars uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.

LEGRAND EN BORRI BUNDELEN KRACHTEN

Legrand Group ondertekende een joint venture overeenkomst met de Borri Group, specialist in UPS’en voor industriële toepassingen en datacenters.

AD ULTIMA IS PARTNER UNIVERSITEIT AACHEN

Het Kortrijks IT-bedrijf Ad Ultima Group heeft een partnership gesloten met de RWTH Universiteit van Aachen.

JAN VERCAMMEN LEIDT DEMATIC EUROPA

Dematic, een toonaangevende wereldwijde aanbieder van geïntegreerde automatiseringstechnologie, software en diensten voor de optimalisering van de supply chain, benoemt Jan Vercammen als Managing Director van Dematic Central Europe.

INDUMOTION BEZOEKT SLAGVELD WATERLOO

De leden van InduMotion bezochten tijdens de jaarlijkse ledendag het slagveld van Waterloo met de beroemde leeuw op de top van de herdenkingsheuvel.

ERIKS BREIDT UIT MET VESTIGING ANTWERPSE HAVEN

ERIKS, de Europese marktleider op het gebied van aandrijftechniek, flow- en afdichtingstechniek, industriële kunststoffen, gereedschappen & onderhoud, is nu ook aanwezig in de haven van Antwerpen.

ASCO VERHUIST NAAR EMERSON IN EDE

Emerson, toonaangevende leverancier van fluid automation oplossingen, heeft de activiteiten van zijn Nederlandse dochter ASCO CONTROLS BV verplaatst, met als doel het serviceniveau aan haar klanten te verbeteren.

CURVIC PLATE RONDSEL VAN APEX DYNAMICS

Apex Dynamics, producent van spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels, heeft een nieuwe manier geïntroduceerd om het rondsel aan haar tandwielkast te monteren: het curvic plate rondsel.

YOKOGAWA INTRODUCEERT RELEASE 4 VAN SMARTDAC+ GX

Yokogawa introduceert release 4 van de SMARTDAC+® GX serie papierloze recorders voor paneelmontage, de GP serie portable papierloze recorders en GM serie data-acquisitiesysteem.

NIEUWE KOEL- EN TANDEMDROGER VAN BOGE

Waterdamp goedkoop uit perslucht verwijderen – de nieuwe drogers DS-2 en FRDA van BOGE KOMPRESSOREN stellen in dit proces nieuwe normen.

Pagina 1 van 25

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

nieuwe logos juni 2017