Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Van 31/01 tot en met 2/02 2024 landt het 'Benelux Tomorrowland' voor industriële automatisering voor de 7e maal in Kortrijk Xpo.

Indumation.be 2024 gaat weldra van start!

De beursvloer van Indumation.be 2024 (+ 24.000 m²) staat vol met zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstartups, die de industriële automatisering van morgen, op vandaag al gaan demonstreren. Dit gebeurt in 7 technologieroutes die u en uw team op voorhand, op maat en tijdsefficiënt kunnen selecteren.

EEN RIJKELIJK GEVULD BEURSPROGRAMMA

Naar goede gewoonte brengt Indumation.be elke dag een goed gevuld programma aan Expert Classes. Inzichten, best practises en ervaringen rondom de 7 technologieroutes uit de praktijk. Dit is slechts één van de vele puzzelstukken die de beurs een totaalbeleving maken voor iedere schakel uit de industriële keten. De agenda was – naast de vele te ontdekken technologiebedrijven – nog nooit zo gevuld.

Woensdag 31 januari: Tech Guru Explosition

Een heus Tech Festival voor de nieuwshongerige roedel 'techwolven' van morgen. Het brengt afstuderende techstudenten en werkende alumni uit de techscène samen om de hype en de landing van Omniverse en AI 4 Industry te ontdekken, te bespreken én hun eigen toekomst in tech vorm te geven. Dit alles met een exploration tour, het Clash-debat en een spetterende afsluitende after-network-party.

Donderdag 1 februari: Debat: Samen(werken) voor een sterke maakindustrie + bruisende nocturne

In een inspirerend panelgesprek delen Jean de Bethune (POM W-VL), Jolyce Demely (Agoria), Grisja Lobbestael (Flanders Make) & Pieter-Jan Deman (STAS) hoe hun organisaties en complementaire samenwerking bedrijven ondersteunen. De machinebouw- en mechatronicasector in West-Vlaanderen toont dit engagement met sterke investeringen in lokale infrastructuur en expertise, zoals de recente realisatie van House of Manufacturing en het Cocreatiecentrum voor industrie 4.0 in Kortrijk door POM West-Vlaanderen, Agoria, Sirris, PTI en het gebouw van Flanders Make.

Opening van het avondprogramma door burgemeester van Kortrijk, Vincent Van Quickenborne en aansluitend op het debat volgt de immer bekende Nocturne avond (18-22u) waar iedereen welkom is.

Vrijdag 2 februari: Friday-Teamday

Wat dacht u van een leerrijke, productieve en toffe hands-on opleiding die voor u kant-en-klaar & instap-klaar is …een zegen, niet ? Op vrijdag 2 februari (tussen 10 en 16 uur) staat de grootste Benelux-beurs voor industriële automatisering, digitalisering en innovatie open voor alle teams van (kleinere) productie organisaties die hun medewerkers snel, gericht, gratis en vooral gezellig willen klaarstomen voor nieuwe inzichten, skills en innovatietrajecten op de werkvloer.

Het overzicht van alle evenementen op Indumation.be 2024 ontdekt u hier

MEER DAN 10.000 BEZOEKERS & 250 TECHNOLOGIEBEDRIJVEN OP HET APPEL

Op de beurs tonen 250 technologiepartners de meest innovatieve componenten, aandrijvingen, elektronica, applicaties en oplossingen voor industriële automatisering en Industrie 4.0 voor maak- en procesindustrie en infrastructures.

Indumation.be 2024 wordt een all-in-one experience, die bovendien gratis is en ongetwijfeld van onschatbare waarde voor de competitiviteit van uw organisatie. Traditioneel staat de bezoekersregistratie open voor professionals uit alle takken van de industrie (maak- en procesindustrie, logistiek, machinebouw, aerospace, energie- en nutsbedrijven, etc.) en publieke sectoren ongeacht hun functie, afdeling of beslissingsniveau.

Ontdek alle exposanten op Indumation.be 2024 via deze link

Praktische informatie:

Woensdag 31 januari: 10.00-18.00u
Donderdag 1 februari: 10.00-22.00u met een feestelijke nocturne vanaf 18.00u
Vrijdag 2 februari: 10.00-16.00u

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

Registratie gratis ticket:

Bezoek de beurs gratis en klik hier op de link voor een online registratie 

https://www.indumation.be/nl/bezoeken/praktische-info/

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina