Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Pepperl+Fuchs presenteert de intrinsiekveilige Smart-Ex® 03, een nieuwe en toekomstbestendige 5G- en Wi-Fi 6-smartphone die volledig in Europa werd ontwikkeld.

Het 6-inch apparaat combineert alle expertise en knowhow van Pepperl+Fuchs beide dochterondernemingen ECOM Instruments als pionier in intrinsiek veilige mobiele apparaten en Aava Mobile als expert in industriële tablets en draadloze technologie.

De smartphone met het geavanceerde AndroidTM 13-besturingssysteem voldoet aan de nieuwste technische standaarden zoals 5G, Wi-Fi 6 en eSIM en is daarom ideaal voor flexibel wereldwijd gebruik in openbare en privénetwerken van mobiele netwerkproviders of bedrijven. Dankzij de snelle en veilige overdracht van grote hoeveelheden data genieten gebruikers van geavanceerde functies voor communicatie en samenwerking, zoals ondersteuning op afstand, videoconferenties of push-to-talk.

De Smart-Ex® 03 is bedoeld voor een breed scala aan toepassingen, zoals communicatie, digitale workflows en werkorderbeheer, operationele veiligheid, scannen, activabeheer, voorspellend onderhoud, augmented reality-toepassingen of IoT-integratie. Medewerkers langs de hele waardeketen in de procesindustrie, de waterstofindustrie, de energie-industrie of de batterijproductie genieten zo van end-to- end digitale processen tot in de gevaarlijke zones.

Dankzij de technische standaard 5G biedt de Smart-Ex® 03 uitstekende connectiviteit. De technologie maakt een storingsvrije overdracht mogelijk van hoge datasnelheden tot 10 Gbit per seconde met een latentie van minder dan 5 milliseconden.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina