Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Emerson kondigt de nieuwe TopWorx DVR Switchbox aan, een uitbreiding op instapniveau van de DV-serie klepstandindicatoren.

Deze nieuwe Switchbox combineert een duurzame kunststof behuizing, compacte afmetingen en een gepatenteerd nokontwerp dat water- en afvalwatersystemen, productielijnen voor voedingsmiddelen en dranken en industriële nutsbedrijven een betrouwbaar instrument voor terugkoppeling van de klepstand biedt.

De TopWorx DVR-Switchbox maakt gebruik van een platte display om eenvoudig af te lezen lokale positiefeedback te geven. Dit zijn essentiële realtime gegevens die technici en procesoperators helpen om de processen op koers te houden Hij is ontworpen voor ruwe omstandigheden en heeft roestvaststalen onderdelen om een betrouwbare, corrosiebestendige klepindicatieoplossing te bieden om de processen bij de klant soepel te laten verlopen.

Duidelijke en zeer betrouwbare feedback over de klepstand helpt fabrieken, platforms en pijpleidingen in de procesindustrie om uiterst efficiënt en veilig te werken zonder extra ruimte in te nemen in de productielijn.

Het nokontwerp van de TopWorx DVR-Switchbox maakt snelle positieconfiguratie mogelijk voor een snellere en eenvoudigere installatie en onderhoud. Voor veel toepassingen in de procesindustrie biedt de TopWorx DVR een compact en veelzijdig ontwerp dat zeer geschikt is voor kleine ruimten.

Daarnaast heeft de behuizing een ultraviolet (UV) F1-classificatie, waardoor de DVR bestand is tegen UV-straling en langdurig betrouwbaar presteert in buitenomstandigheden.

De TopWorx DVR-Switchbox is een nieuwe toevoeging aan Emerson’s TopWorx-portfolio met klepintelligentie en nabijheidsdetectie, en is ontworpen om fabrieken in de procesindustrie te helpen hun activiteiten intelligenter en efficiënter te beheren en te regelen onder de meest veeleisende omstandigheden.

Ga voor meer informatie naar http://emerson.com/en-us/catalog/topworx-dvr.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina