Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel lieten de Lotto Arena tijdens de voorbije kerstvakantie twee keer op zijn grondvesten daveren.

Met ‘Nerdland voor Kleine Nerds’ verzamelden ze de nieuwe generatie nerds tijdens een wervelende familieshow. Er werden meteen plannen gesmeed voor een nieuwe editie.

Op 27 december 2024 - opnieuw in de kerstvakantie - keren Scheire en Helsmoortel terug naar Lotto Arena Antwerpen met een gloednieuwe show.

De Lotto Arena in Antwerpen zindert nu nog na van ‘Nerdland voor Kleine Nerds’. Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel namen er zo’n 10.000 bezoekers mee in de wondere wereld van wetenschap en technologie. 

Gloria Monserez knalde met vuurwerk in alle kleuren van de regenboog, vuurde een vlammenwerper af en creëerde een vortexmachine. Dankzij weervrouw Jacotte Brokken stegen er echte wolken op in de zaal. Samen met wereldkampioene boksen Oshin Derieuw werd de fysica achter een boksmatch achterhaald.

Eind dit jaar, op 27 december 2024, doen Scheire en Helsmoortel het gewoon nog een keer.

Reis mee van de diepe oceaan tot de mysterieuze kosmos. Van bruisende, chemische proefjes tot het knetteren van elektriciteit en opnieuw zijn er heel wat bekende special guests. 'Nerdland voor Kleine Nerds' is een avontuurlijke familieshow voor iedereen vanaf 8 jaar.

Tickets via:

Nerdland voor Kleine Nerds 2024

www.nerdland.be

www.lotto-arena.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina