Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Parker Hannifin heeft zijn portfolio van testpunten uitgebreid met de robuuste EMADN4.

Door de grotere binnendiameter kan het testpunt hydraulische systemen onder druk gecontroleerd vullen of legen. Hierdoor zijn de gebruiker en apparatuur veiliger, voornamelijk in geval van nood of regelmatig onderhoud. Bovendien beschermt het testpunt de omgeving tegen lekkage van hydraulische vloeistoffen.

Met de lancering van het nieuwe testpunt EMADN4 breidt de SensoControl Unit van Parker zijn assortiment van testpunten uit, welke al verscheidene opties omvat voor veel toepassingen op het gebied van mobiele apparatuur, spoorwegen, transport, mijnbouw en de bouw. Testpunten zijn veilige toegangspunten tot hydraulische systemen voor tests of onderhoud. Ze besparen u tijd en geld doordat diagnostische metingen en onderhoud snel kunnen worden uitgevoerd tijdens werkzaamheden. Dure sensoren kunnen ook tijdelijk worden gebruikt voor meerdere systemen, omdat ze voor waardebepaling alleen op de testpunten moeten worden aangesloten.

De testpunten voor schroefkoppelingen van Parker kunnen worden aangesloten bij een bedrijfsdruk tot 400 bar. De testpunten zijn gemaakt van loodvrij staal, met afdichtingen van nitrilbutadieenrubber (NBR) of ethyleen-propyleen-dieen-monomeer (EPDM). Alle testpunten van Parker worden in Duitsland geproduceerd en zijn doorgaans snel verkrijgbaar via het brede distributienetwerk.

Met de EMADN4 introduceert Parker nog een hoogwaardig product dat voldoet aan de gebruikersvereisten op het gebied van veiligheid, efficiƫntie en milieubescherming. Hiermee toont het bedrijf haar innovatie en vermogen om de behoeften van klanten te begrijpen en hieraan te voldoen.

Ga voor meer informatie over het EMADN4-testpunt naar: https://ph.parker.com/nl/nl/product/parker-sensocontrol-test-points/emadn4-1-4edcf

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina