Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Schneider Electric is de nieuwe sponsor van de jaarlijkse Maasmarathon.

Het bekende loopevent zal op 7 mei 2023 voor de eerste keer onder de naam ‘Schneider Electric Maasmarathon’ worden georganiseerd. 

Schneider Electric heeft een lange traditie als het op sponsoren van sportieve evenementen aankomt. Denk bijvoorbeeld aan de marathon van Parijs of dichter bij huis de Zesdaagse van Vlaanderen-Gent. 

‘De Maasmarathon past perfect binnen onze bedrijfsfilosofie’, stelt David Orgaz CEO van Schneider Electric België en Nederland. ‘Duurzaamheid zit in ons DNA, en een loopwedstrijd langs prachtige natuur is daarvan ongetwijfeld een mooi symbool. Wie als bedrijf streeft naar ambitieuze klimaatdoelstellingen, moet bovendien met topprestaties kunnen uitpakken. Hetzelfde kan je zeggen van alle deelnemende lopers.’ 

Duurzaamheid 

Schneider Electric zet wereldwijd zwaar in op duurzaamheid, en focust daarbij op slim energiebeheer, elektrificatie en digitale technologieën. Maar het bedrijf hecht tezelfdertijd veel belang aan het ondersteunen van lokale gemeenschappen, onder meer met vrijwilligerswerk voor verschillende lokale duurzame initiatieven.

Speciaal voor hardlopers creëerde Schneider Electric de ‘Green Runners’ gemeenschap, waar hardlopers geïnspireerd en aangemoedigd worden om hun racevoorbereiding, trainingsevolutie en goede sportgewoonten te delen. Zo ontstaat een collectief van geëngageerde sportievelingen, met oog voor een duurzamere wereld. ​ 

De Maasmarathon de la Basse Meuse is een jaarlijks georganiseerde marathon die start en finisht in het Belgische Wezet, maar zijn keerpunt heeft in het Nederlandse Maastricht en dus door twee landen loopt. De organisatie van de wedstrijd is in handen van de Club des Marathoniens Produits Wallons.

www.se.com

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina