Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Na een lange pauze presenteerde NORD DRIVESYSTEMS van 8 tot 10 november zijn innovatieve aandrijfoplossingen voor intelligente productie op de SPS smart production solutions in Neurenberg.

Een van NORD’s hoogtepunten op de SPS is de nieuwe LogiDrive oplossingenruimte: naast eerdere LogiDrive systeemoplossingen uit het modulaire systeem van het bedrijf, zoals een IE4 synchroonmotor die is geïntegreerd in een tweetraps kegelwielreductor, worden nu ook producten als de DuoDrive, NORDAC ON (+) en de IE5+ motoren van de fabrikant gepresenteerd.

Voor de toepassingsgebieden post & pakket, vliegveld en magazijn zijn geavanceerde ontwerpen beschikbaar die zijn geoptimaliseerd in termen van energie-efficiëntie, versiereductie of Total Cost of Ownership (TCO).

De gepatenteerde DuoDrive motorreductor

De DuoDrive motorreductor in hygiënische afspoelbare uitvoering omvat vermogens tot 3 kW en integreert een IE5+ synchroonmotor in een eentraps vlakke reductor. Berekend over het hele systeem realiseert de compacte motorreductor een efficiëntie van maximaal 92 procent, een van de hoogste rendementen op de markt in deze vermogensklasse, en wordt hij gekenmerkt door een hoge energie-efficiëntie.

Frequentieomvormers voor elke taak

Met de NORDAC PRO productfamilie levert het bedrijf compacte frequentieomvormers met een geïntegreerde multiprotocol Ethernet interface voor verschillende vermogensklassen (0,25 tot 22 kW). Met name de NORDAC PRO SK 500P basisversie is uitzonderlijk veelzijdig. Hij biedt hoogwaardige aansluitmogelijkheden en functionele kenmerken, zoals een CANopen interface, remchopper, PLC functie en POSICON positioneringsregeling. Plug-in besturings- en optionele modules zorgen voor maximale flexibiliteit.

Aandrijving gebaseerde functionele veiligheid

Met zijn productprogramma voor elektronische aandrijftechniek ondersteunt NORD de op aandrijvingen gebaseerde functionele veiligheid voor schakelkasten en decentrale omvormers. De integratie van de aandrijvingen gebeurt fail-safe via Ethernet en via discrete in- en uitgangen.

www.nord.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina