Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Kärcher zet duurzame reiningsoplossingen in de verf op Transport & Logistics 2022.

Van 13 tot en met 15 september tekent Kärcher present op de vakbeurs Transport en Logistics 2022, die voor het eerst doorgaat in Flanders Expo Gent.

Met ruim 150 exposanten en zo’n 3.750 bezoekers is dit een uitgelezen kans om hun duurzame reinigingsoplossingen stevig in de kijker te zetten.

Operation Clean Sweep

Er is een toenemende bezorgdheid over de aanwezigheid van kunststoffen in het milieu. Plastic afval kan terechtkomen in de bodem, in waterwegen en uiteindelijk in de oceaan. Het internationale programma Operation Clean Sweep - waar Kärcher mee zijn schouders onder zet - wil deze wereldwijde vervuiling aanpakken : www.kaercher.com/be/operation-clean-sweep.html

Duurzame reinigingsoplossingen

Het merendeel van de plasticvervuiling wordt veroorzaakt door verkeerd afvalbeheer. Reinigingsspecialist Kärcher heeft de knowhow in huis om te voorkomen dat kunststofgranulaat in het milieu terecht komt. Hun experten begeleiden u graag in het traject naar de juiste reinigingsoplossing.

Afspraak op 13, 14 en 15 september 2022 op stand 1325 in hall 1 van Flanders Expo Gent.

Registreren kan via deze link: https://registration.gesevent.com/survey/14pnf2ss1zt2e?actioncode=NTWO000049KIQ&partner-contact=14krar90792qz

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina