Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De Hannover Messe is van 24 tot en met 28 april wereldwijd het trefpunt voor Industrie 4.0: de digitalisering van de productie.

Robots die andere robots bouwen, machines die leren van hun fouten, energiesystemen die zichzelf uiterst efficiënt bijsturen.

Dat klinkt goed, maar wat dan met de mensen? Wat is hun plaats in deze nieuwe digitale (r)evolutie?

Hannover Messe geeft u een antwoord op die vraag. Wat vroeger nog science fiction leek, kan nu lijfelijk worden ervaren door de bezoekers van deze Duitse topbeurs. Met innovaties zoals cobots, Artificiële Intelligentie (AI), brillen met Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR), en exoskeletons toont Hannover Messe het allerbeste wereldwijd op technisch gebied.

Hannover Messe verwelkomt volgende week meer dan 6.500 exposanten uit 70 landen. De organisatie verwacht meer dan 200.000 bezoekers. Dit jaar is Polen het partnerland.

Circa 70 procent van de bezoekers zijn beslissers en 52 procent is op zoek naar nieuwe leveranciers. Het gemiddelde investeringsbudget van een bezoeker bedraagt 550.000 euro. Met 190.000 bezoekers leverde de beurs in 2016 investeringen op van ruim ruim 1 miljard euro. Tijdens de vorige editie van de Hannover Messe in 2016 realiseerden de exposanten 5,5 miljoen zakelijke contacten.

Integrated Industry

Het overkoepelende thema is ‘Integrated Industry - Creating Value' en omvat alles op het gebied van de digitalisering van productie en energiesystemen (Integrated Energy). Trends zijn bijvoorbeeld cobots (samenwerkingsrobots), digital twins (digitale versies van fysieke objecten), efficiënt gebruik van energie, predictive maintenance (preventief onderhoud) en intelligente materialen en coatings.

Voor startups op industrieel gebied is er in hal 3 de ‘Young Tech Enterprises’, een  plaats waar investeerders kunnen kennis maken met startups. Het programma omvat een centraal forum, matchmaking events en workshops. 

Praktisch:

GLOBAL FAIRS en AUTOMATION MAGAZINE nodigen u van harte uit om HANNOVER MESSE 2017 te bezoeken! U kan zich via deze link registreren voor een gratis inkomkaart.

Klik hier voor de plattegrond en een overzicht over de thema’s.

Exposanten en producten zoeken op HANNOVER MESSE 2017

Om uw bezoek aan de HANNOVER MESSE 2017 voor te bereiden, kan u online doelgericht zoeken naar exposanten en producten.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina