Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Maintenance en M+R was met 210 technologie-experts dé hotspot van knowhow en innovatie rond productiegericht onderhoud en procesinstrumentatie.

De nieuwe beursformule in technologielandschap werd meteen gesmaakt door 3.453 unieke bezoekers.

Op 29 en 30 maart 2017 zakten 3.453 professionals uit de Belgische industrie af naar Antwerp Expo voor een volledige update binnen het domein van industrieel onderhoud en procestechnologie. Met deze nieuwste beurscombinatie Maintenance en M+R is er dus een nieuwe succesformule in het beurslandschap geboren.

De technologiebeurzen van beursinrichter Easyfairs zijn niet aan hun proefstuk toe, want dit was intussen de 12de editie van Maintenance en zelfs 38ste editie van M+R. Nieuw was dat deze ‘gevestigde waarden’ voor het eerst gelijktijdig werden georganiseerd.

Goed voor een business community van 210 toonaangevende bedrijven en partners met een compleet en evenwichtig aanbod binnen industrieel onderhoud, productiebetrouwbaarheid, procesinstrumentatie en -automatisering, procescontrole, veiligheid, energiebeheer, condition monitoring, diagnostiek, etc.

Met 3.453 bezoekers voor een eerste editie van deze nieuwe beurscombinatie is de toon meteen gezet. Maar liefst 3.325 van de bezoekers was gericht op zoek naar onderhoudsoplossingen, met daarnaast een stevige score van 2.273 bezoekers die hun kennis in het nichedomein van procesinstrumentatie bijspijkerden. De synergie tussen de beide technologiebeurzen wordt hiermee mooi bevestigd.

iQunet wint zevende BEMAS Digital Innovation Award, Yazzoom sleept de publieksprijs in de wacht

Innovatie troef tijdens deze tweedaagse in Antwerp Expo. Voor de zevende keer reikte BEMAS, the Belgian Maintenance Association vzw, de BEMAS Innovation Award uit, die deze keer volledig in het teken stond van digitalisering in de industrie.

Maar liefst 26 exposanten, een recordaantal, zetten hun IIoT-oplossingen, intelligente instrumentatie, planning apps, condition monitoringsystemen, enz. via de Digital Innovation Tour in de schijnwerpers. De beste innovaties kampten bovendien mee voor de juryprijs en een online publieksprijs. iQunet mocht de award van de jury mee naar huis nemen voor de draadloze sensor op batterij voor conditiebewaking. SKF en Intation waren de andere finalisten.

Yazzoom sleept met de Yasense Excel de publieksprijs in de wacht. De Hearthbeat Technology van Endress + Hauser en de HoTT-APP van onderzoeksproject van World Class Maintenance kwamen op een respectievelijke tweede en derde plaats te staan.

Primeur van Touch & Collect technologie was schot in de roos!

Digitalisering vormde niet alleen een hoeksteen in het beursprogramma van Maintenance en M+R, maar bracht met de introductie van de smartbadge meteen een nieuwe dimensie in de beursbeleving. De smartbadge werd zowel door de exposanten als de bezoekers héél positief onthaald: met méér dan 11.000 ‘touches’ gaven de bezoekers onmiddellijk aan dat ze dit systeem van ‘digitale draagtas’ enorm waardeerden.

Volgende edities

In 2018 zal Maintenance opnieuw plaatsvinden met Pumps & Valves (21 & 22 april - Antwerp Expo). Het jaar daarna is het dan weer tijd voor Maintenance en M+R 2019, voor de eerste keer samen met WorkSafe, de grootste expo rond Health & Safety in België (27 & 28 maart 2019 - Antwerp Expo).

www.easyfairs.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina