Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De derde editie van MTMS-Machineering 2017 bracht 7.113 bezoekers naar Brussels Expo.

MTMS-Machineering was drie dagen lang (22-24 maart) hét trefpunt van verantwoordelijken uit engineering, productie, technologie, maintenance, supply chain en aankoop van industriële maakbedrijven en machinebouwers.

Niet minder dan 161 exposanten boden werktuigmachines, technologie, componenten, materialen, software en industriële toelevering aan op een totale beursoppervlakte van 15.000 m². De beurs klokte af op 7.113 bezoekers (waarvan 712 studenten hoger onderwijs en 3e graad technisch secundair onderwijs). Meer dan de helft daarvan bezocht de beurs op donderdag 23 maart.

Met deze lichte stijging ten opzichte van editie 2015 (7060 bezoekers) kon MTMS-Machineering 2017 haar verwachtingen inlossen. Op woendag 22 maart waren er 1.868 bezoekers (waarvan 583 studenten), op donderdag 23 maart (inclusief de nocturne) 3.889 bezoekers (waarvan 237 studenten) en op vrijdag 24 maart: 1.356 bezoekers

Opvallend is de positieve feedback van exposanten, die uitdrukkelijk melding maakten van concrete interesse vanuit het potentieel aan leads. Vermoedelijk is dit te danken aan de economische heropleving sinds september vorig jaar.

Doelgroepen en interesses. Maar liefst 24 procent van de bezoekers was Franstalig en 4 procent Engelstalig. De overigen waren Nederlandstalig. 

MTMS-Machineering 2017 organiseerde ook een bezoekerswedstrijd, waarbij u de vooraf geregistreerde bezoeker zijn/haar gewicht kon winnen in gepersonaliseerde flessen gin (met eigen naam en logo). Deze gin is een originele hoogkwalitatieve gin van Aduro, op basis van Italiaanse grappadistillaten en 23 organische kruiden, vervaardigd in de Dolomieten.

De prijs van deze ‘Win-je-gewicht-in-eigen-Gin’-wedstrijd was voor David Stuart van de Hoffmann Group. (zie foto)

MTMS top10 functies bezoekers

MTMS top10 sectoren

MTMS top10 technologie

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina