Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Op 29 en 30 maart opent Antwerp Expo de deuren voor de 12de editie van Maintenance 2017. Dit event vindt tegelijk plaats met de M+R vakbeurs.

Met een bezoek aan Maintenance 2017 verruimen duizenden professionele beslissingsnemers, ingenieurs en technici, actief in een brede waaier van industriële domeinen, dienstverlening en de openbare sector hun horizon en krijgen ze een blik op de trends en ontwikkelingen binnen alle domeinen van industrieel onderhoud en productiebetrouwbaarheid.

Een preventieve onderhoudsstrategie is vandaag niet meer toereikend, condition based onderhoud en smart maintenance vormen de spil in een innovatief, efficiënt en voorspelbaar onderhoudsbeleid anno 2017.

Internet of Things en digitalisering leven sterk in de Maintenancesector. Deze onderwerpen zijn dan ook de pijlers voor het onderhoud van de toekomst, waar efficiëntie door smart maintenance centraal staat.

Vandaar dat er op de beurs een Conferentie is voorzien over de nieuwste digitale tools voor de verdere optimalisatie van onderhoud aan de hand van de onderzoeksprojecten Campione fieldlab en HoTT APP die door World Class Maintenance zijn georkestreerd.

Voorts is er een Digital Innovation Tour langs 26 exposanten die oplossingen voorstellen om tot een digitale transformatie te komen. Een ander topic dat sterk leeft is kostenbesparing en het efficiënt inplannen van de onderhoudsteams. Vandaar dat de beursorganisatie samen met BEMAS een Conferentie Asset Management inricht over de tools en methodieken om een efficiënter assetmanagementsysteem te realiseren.

Tot slot krijgen alle geïnteresseerde bezoekers meer informatie over een derde topic waaraan de doelgroep veel belang hecht: conditiebewaking. Dit onderwerp zal via praktijkgerichte workshops vanuit vier perspectieven worden benaderd: pompen, elektromotoren, versnellingsbakken en smeringen. Bedoeling is de participanten telkens meer inzicht te geven in faalmechanismen, het belang van een goed ontwerp, de mogelijkheden inzake preventief en predictief onderhoud en potentiële technische verbeteringen.

www.easyfairs.com

www.mr-expo.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina