FROST & SULLIVAN AWARD VOOR IXON

28/03/2021

IXON ontvangt de prestigieuze Frost & Sullivan Best Practices Award.

IXON, leverancier van remote service en IIoT-oplossingen voor industriële machines en installaties, heeft de Frost & Sullivan 2020 New Product Innovation Award ontvangen voor IXON Cloud, het Europese IIoT Platform voor de machinebouw.

Frost & Sullivan, een wereldwijd gerenommeerd adviesbureau, reikt jaarlijks Best Practices Awards uit aan bedrijven in diverse regionale en wereldwijde markten voor hun uitstekende prestaties op gebieden als leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling.

Deze erkenning van IXON is een reflectie van hoe goed het uitblinkt in veel van de criteria in de IIoT omgeving. 'Onze analyse geeft aan dat machinebouwers met zo’n compleet end-to-end platform snel kunnen reageren op eventuele verstoringen in de industrie en een basis kunnen leggen voor wendbaarheid en flexibiliteit', deelt Sankara Narayanan, Senior Industry Analyst bij Frost & Sullivan. 'Met het platform van IXON hoeven machinebouwers niet langer te vertrouwen op oplossingen die slechts een aantal componenten bieden, omdat ze nu één platform kunnen gebruiken om al hun behoeften met betrekking tot het cloud-geschikt maken van hun machines te vervullen.' 

Willem Hofmans, CEO bij IXON: 'We zijn erg blij met deze onderscheiding van een gerenommeerd bureau als Frost & Sullivan. Duizenden machinebouwers wereldwijd plukken al de vruchten van onze IIoT-oplossingen, en deze onderscheiding is een bevestiging van dat succes. De kern van alles wat we bij IXON doen, is het streven om machinebouwers op de eenvoudigst mogelijke manier door hun digitale transformatie te helpen, zodat zij zich kunnen concentreren op wat belangrijk is: hun machines. Het is een voorrecht om de erkenning van Frost & Sullivan te ontvangen voor onze waarde op precies dit gebied.’ 

Voor meer informatie over de best practices criteria en over waarom IXON deze prijs ontvangen heeft, bekijk het volledige award verslag hier.

Over de Frost & Sullivan Award

De New Product Innovation Awards behoren tot de Best Practices Awards van Frost & Sullivan. Elk jaar selecteert Frost & Sullivan de ontvangers van de New Product Innovation Award op basis van bevindingen van industrie analisten. Zij vergelijken marktdeelnemers en meten prestaties door middel van diepgaande interviews, analyses en uitgebreid secundair onderzoek om de best practices binnen specifieke industrieën te evalueren en te identificeren. Frost & Sullivan past een strikt analytisch proces toe om meerdere genomineerden voor elke awardcategorie te evalueren alvorens de uiteindelijke awardwinnaar te bepalen. 

Over IXON

IXON is opgericht in 2014 om de cloudverbinding eenvoudiger, veiliger en toegankelijker te maken voor machinebouwers en gebruikers. IXON, het hoofdkantoor gevestigd in Nederland, is nu een van de meest gewaardeerde en gebruiksvriendelijke Remote Service & IIoT-platforms voor machinebouwers en systeemintegratoren. 

IXON biedt een end-to-end industriële serviceoplossing met toegang op afstand, datalogging, dashboards, alarmering en nog veel meer. Het IXON-productportfolio bestaat uit het IXON Cloud-platform en de IXrouter, een industriële VPN-router en data gateway, die speciaal is ontworpen om machines veilig te verbinden en het risico op datalekken te minimaliseren.

IXON is actief in meer dan 100 landen en bedient tienduizenden gebruikers wereldwijd. 

www.ixon.cloud

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022