YOKOGAWA UPGRADE PRM

02/07/2020

Yokogawa Electric Corporation kondigt de ontwikkeling en 1 juli-release aan van het PRM™ Commissioning Support Package R1.02.

Dit is een oplossing uit de OpreX™ Asset Management en Integrity-familie die wordt gebruikt om de inbedrijfstelling van de installatie*1 en het periodieke onderhoud uit te voeren.

Het PRM -inbedrijfstellings ondersteuningspakket R1.02 maakt gebruik van digitale technologie in het veld om de efficiëntie bij de inbedrijfstelling en het periodieke onderhoud te verbeteren. Met deze upgrade naar PRM Commissioning Support Package R1.01 is ondersteuning voor Windows® 10 en een nieuwe functie die de werkefficiëntie verbetert, toegevoegd.

De digitale technologie in het veld die gebruik maakt van open veld digitale communicatieprotocollen zoals FOUNDATIONTM Fieldbus en HART® wordt in toenemende mate toegepast in installaties, waardoor het mogelijk wordt om tussen de veldapparatuur en de besturingssystemen andere informatie dan de meetwaarden te delen die gebruikt kan worden voor het onderhoud van de apparatuur in de installatie.

Yokogawa's PRM Commissioning Support Package maakt gebruik van digitale technologie in het veld om de efficiëntie van de inbedrijfstelling van de installatie te verbeteren door automatische loop checks en het vergemakkelijken van de controle van de verbindingen tussen de apparaten. Handmatige loop checks zijn arbeidsintensief omdat alle geïnstalleerde veldapparatuur individueel moet worden bediend. De inzet van het PRM Commissioning Support Package vermindert de tijd die nodig is om de communicatie tussen veldapparatuur en controlesystemen te controleren, helpt menselijke fouten te voorkomen, versnelt de inbedrijfstelling en verbetert de algehele kwaliteit van de inbedrijfstelling en het onderhoudswerk.

Met deze laatste upgrade van het PRM Commissioning Support Package heeft Yokogawa zijn functionaliteit verbeterd om tegemoet te komen aan de behoefte aan verdere reducties in de inbedrijfstelling van de installatie en de periodieke onderhoudstijd, en aan de behoefte aan ondersteuning van de nieuwste besturingssystemen.

Verbeteringen 

1. Nieuwe functie die de werkefficiëntie verbetert

Er is een nieuwe functie toegevoegd voor het vroegtijdig opsporen van fouten bij de aansluiting van veldapparatuur. Door de in de besturings-/veiligheidsinstrumentatieomgeving gedefinieerde taginformatie automatisch te vergelijken met de taginformatie die voor elk veldapparaat is ingesteld, worden aansluitingsfouten van het apparaat snel en efficiënt gedetecteerd.

2. Ondersteuning voor Windows 10 en Windows Server 2016

Er is ondersteuning voor de nieuwste besturingssystemen toegevoegd: Voor PC's worden nu Windows 10 Enterprise 64-bit en Windows 10 Enterprise 2016 LTSB 64-bit ondersteund; voor servers worden nu Windows Server 2016 Standaard 64-bit en Windows Server 2008 R2 Standaard 64-bit ondersteund.

Over PRM Commissioning Support Package

Dit pakket vergemakkelijkt de inbedrijfstelling van de installatie en de periodieke onderhoudstaken. Voor verbindingen tussen FOUNDATION Fieldbus en HART-veldapparatuur en Yokogawa's CENTUMTM VP*2 geïntegreerd productiecontrolesysteem en ProSafeTM-RS*2 geïntegreerd veiligheidssysteem verbetert het de werkefficiëntie door het uitvoeren van aansluitingscontroles, bereikcontroles, lineairiseringscontroles en loop checks in gesimuleerde uitvoermodus, en genereert het ook werkrapporten.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022