WEST CONTROL SOLUTIONS PMA RELAY-C

30/03/2020

West Control Solutions introduceert PMA Relay-C. 

De Relay-C biedt een uitgebreide vermogensregeling voor een-, twee- of driefasige belastingen tot 800 A.

Deze vermogensregelaar biedt uitgebreide functies voor verschillende aansturingsmodi, hoge vermogens, betere bescherming, talrijke bewakingsfuncties en communicatie-opties. Deze serie is te configureren via gebruiksvriendelijke configuratiesoftware en kenmerkt zich door zijn maximale transparantie.

De Relay-C kan communiceren naar de buitenwereld via veelgebruikte protocollen zoals Modbus® RTU, Ethernet TCP, Profibus®, Profinet® en is voorzien van een USB-poort voor lokale gegevensoverdracht.

Deze vermogensregelaar is geschikt voor zowel ohmse als inductieve belasting en kan omgaan met infraroodstralers voor korte en langegolf.

Elke Relay-C vermogensregelaar bevat een geïntegreerde supersnelle zekering, een thyristor en een stroomtransformator. Open de voorzijde van de regelaar om makkelijk de zekering te kunnen vervangen en de thyristor aan te sluiten. De compacte vermogensregelaar bespaart ruimte en tijd die normaal nodig is voor het installeren en aansluiten van afzonderlijke zekeringen. Men kan met de Relay-C ervoor zorgen dat alle tests correct worden uitgevoerd en dat de specificaties worden nageleefd. De Relay-C vermogensregelaar heeft ook een OLED-display voor eenvoudige diagnose en configuratie.

Met de thyristor-configuratiesoftware kunt u snel en eenvoudig producten zoals Relay-C configureren via de optie SNELLE INSTELLING. Afhankelijk van de vereisten van uw toepassing, kunt u de snelle instellingen accepteren of handmatig aanpassen en ze vervolgens rechtstreeks downloaden naar de Relay-C vermogensregelaar. De software bevat een handige testpagina voor probleemdetectie of fijnafstemming. Tevens kan men hem toepassen als een belastinganalysator met realtime informatie en een procesvariabele logger.

Dankzij de geïntegreerde zekering neemt het Relay-C weinig ruimte in beslag en zijn er geen aparte zekeringen voor de bescherming van de regelaar meer nodig. De speciaal ontwikkelde heatsinks hebben een zeer hoge thermische weerstand. Een van de voordelen is dat door de interne zekeringen de heatsinks iets langer zijn waardoor de warmte efficiënter wordt afgevoerd. De Relay-C voldoet aan CE, cULus® 508 en cUL®.

www.isotron.eu

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logoledenAM226