OMRON IN SELECTIE VAN TOP 100 GLOBAL INNOVATOR

13/03/2017

Omron Corporation is door Clarivate Analytics geselecteerd als een 2016 Top 100 Global Innovator.

De mondiale informatiedienstverlener Clarivate Analytics selecteert de Top 100 Global Innovators op basis van intellectuele-eigendoms- en octrooigegevens.

Clarivate analyseert trends op het gebied van intellectueel eigendom volgens een onafhankelijke index om vast te stellen welke bedrijven en instellingen meest innovatief zijn. Deze toekenning is de tweede keer dat Omron als Top 100 Global Innovator is geselecteerd. De eerste keer was in 2013.

In 1959 richtte Kazuma Tateishi de onderneming Omron op met als motto het ‘verbeteren van de levenskwaliteit en bij te dragen aan een betere maatschappij. Waarmee hij de spirituele basis van het bedrijf vormde, samen met een aantal technologische innovaties. In de geest van zijn oprichter blijft Omron bijdragen leveren aan de maatschappij. ‘Innovatie gedreven door maatschappelijke behoeften’, is een van de belangrijke waarden die in de principes van Omron worden vermeld.

Dit betekent dat we pionier zijn in de ontwikkeling van inspirerende oplossingen voor de toekomst en problemen oplossen door zaken te doen. Om bij te dragen aan een betere maatschappij blijft Omron zijn strategie voor intellectueel eigendom ontwikkelen, waarbij zaken doen, onderzoek en ontwikkeling worden gecombineerd.

Clarivate Analytics, het voormalige intellectuele eigendoms- en wetenschapsbedrijf van Thomson Reuters, maakt gebruik van octrooigegevens om trends op het gebied van intellectueel eigendom te analyseren en de top 100 innovatieve bedrijven en instellingen ter wereld te selecteren. Accurate en objectieve gegevens die zijn afgeleid van de Derwent World Patents Index (de grootste database ter wereld voor octrooien met toegevoegde waarde), Thomson Innovation (platform voor octrooionderzoek en -analyse) en onafhankelijke beoordelingsnormen worden gebruikt bij het overwegen van de toekenning.

https://industrial.omron.eu/en/home

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logoledenAM226