linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

EERSTE UITBREIDING VOOR EDUCATION CABINET

16/11/2016

Het Consortium Bordenbouw pakt uit met een eerste uitbreiding op de EDUCATION CABINET: de VISUALISATIE / BEDIENINGSKIT.

De extra module, een visualisatie / bedieningskit met ingebouwd touchscreen, werd  in avant-première gelanceerd tijdens de USERS’ DAY in oktober 2016. Door deze uitbreiding kan de Education Cabinet volledig autonoom, zonder PC, bediend worden.

De visualisatie / bedieningskit is de eerste uitbreiding van de Education Cabinet. Het Consortium Bordenbouw biedt deze add-on aan als een optie op de Education Cabinet. Dankzij deze aanpassing komt de bediening van de kast overeen met bediening van industriële installaties in de industrie.

Het is een stand-alone module. De kit bestaat uit  een Phoenix Contact 7 inch Touch panel met bijhorende software, een Rittal AE-kast 1030.500, een USB-aansluiting en een RJ45-aansluiting zodat men extern eenvoudig kan aansluiten op de netwerkpoort van het scherm.

Het kleine kastje heeft aan de zijkant de nodige gaten om de wartel en de 2 aansluitingen te voorzien. Doorvoer gaat vanuit de onderkant van de grote kast – borstel systeem is voorzien. In de handleiding en elektrisch dossier werd de extra-module eveneens opgenomen. De werking van deze ‘add-on’ komt aan bod in de voortgezette opleiding.

De kit kan samen met de kast of apart besteld worden. De prijs van de extra module bedraagt 510 euro exclusief BTW. De bestelling verloopt  via Rittal en de bestel- en levermomenten van de Education Cabinet gelden ook voor deze extra module. Zonder de extra module moet er een computer aangesloten worden om de webpagina van de PLC te openen.

www.switchingonthefuture.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021