AVERNA WINT AWARD 'OUTSTANDING TECHNICAL RESOURCES'

03/08/2016

Averna, wereldwijd marktleider op het vlak van Test Engineering, heeft een award gewonnen voor ‘Outstanding Technical Resources' tijdens de NIWeek 2016.

De award werd aangekondigd op 1 augustus in Austin, Texas en in ontvangst genomen door Kurt Hensen, Vice President Corporate & Business Development Europe.

National Instruments- Week is een jaarlijkse wereldwijde conferentie over graphical system design.

De Award wordt toegekend aan de NI Alliance Partner met de meest gecertificeerde architecten en developers die NI klanten ondersteunen met de integratie van hun systemen en consulting projecten.

'Alliance partner zijn een integraal deel van ons ecosystem en we zijn enthousiast om Averna deze award toe te kennen op basis van hun NI platform bekwaamheid en hun inzet om NI klanten succesvol te maken', aldus Tony Vento, Vice President of Systems Assurance and Partners, National Instruments.

'We zijn verheugd om opnieuw gelauwerd te worden voor onze inzet om onze klanten met de beste technische expertise bij te staan', zegt Benoit Richard, Vice-President, Innovation, Strategy & Engineering at Averna. 'Er is een sterke synergie tussen Averna en NI en we zullen onze portfolio en diensten blijven uitbreiden op basis van de National Instruments technology.'

Naast de ‘Outstanding technical resource award’ werd Averna ook beloond voor hun jarenlange vertrouwen in NI. Francois Rainville, Vice-President Sales & Marketing mocht ook hiervoor de award ontvangst nemen. Al meer dan 25 jaar is Averna een NI Alliance Partner en nog steeds groeit de expertise in LabVIEW, NI Teststand en geïntegreerde toepassingen. Vandaag telt Averna meer dan 140 NI-gecertificeerde ingenieurs. Als NI Platinum Alliance Partner ondersteunt Averna NI-klanten bij het verstrekken van diverse diensten, zoals haalbaarheidsstudies, productontwikkeling, bedrijfsklare oplossingen, validatie en service & support.

KurtHensen Francois Rainville 1 

Op de foto: Kurt Hensen, Vice President Corporate & Business Development Europe & Francois Rainville, Vice-President Sales & Marketing

Over Averna

Averna, wereldwijd marktleider op het vlak van Test Engineering, is een strategische partner voor de ontwikkelaars van elektronische en communicatieproducten. Averna helpt hen betere producten te maken, deze sneller in de markt te zetten en meerwaarde te halen uit hun testsystemen. Averna werd opgericht in 1999 en biedt gespecialiseerde knowhow en innovatieve testoplossingen met aanzienlijke financiële, technische en merkvoordelen voor honderden klanten in bedrijfstakken zoals de lucht- en ruimtevaart, automobielindustrie, consumentenelektronica, biowetenschappen, semicon, telecom en andere industrieën. Averna heeft kantoren over de hele wereld en bezit talrijke branchecertificaten zoals ISO, CSIA en ITAR- registratie. Averna is partner van National Instruments, Keysight Technologies en JOT Automation.

www.averna.com

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022