linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
WAARDEN WERKGEVER BELANGRIJK VOOR WERKNEMER
Bijna driekwart (71%) van de Belgische professionals vindt het belangrijk dat de sociale en politieke waarden van hun werkgever overeenkomen met die van henzelf, zo blijkt uit een groot internationaal onderzoek van rekruteringskantoor Robert Walters. Lees meer
VN-ERKENNING VOOR 121 VLAAMSE BEDRIJVEN
Een internationale pionier worden in duurzame ontwikkeling. Lees meer
YASKAWA EXTRA VEILIGHEID SIGMA 7
Yaskawa voegt een extra veiligheidskaart toe aan zijn beproefde portfolio van High Performance Sigma-7 servosystemen. Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

NIEUWE VOORZITTER VOOR VOMI

16/09/2021

Dethlef Pieters nieuwe voorzitter VOMI.

Tijdens de recente Algemene Ledenvergadering van VOMI is Dethlef Pieters verkozen tot nieuwe voorzitter van de vereniging.

Hij volgt Jeroen Maan op die als boegbeeld van de VOMI, met zijn collega bestuurders, de vereniging opnieuw heeft gepositioneerd. Naast de benoeming van Dethlef Pieters tot voorzitter werd Meindert Jongenengel verkozen tot nieuw bestuurslid.

Het voltallige VOMI-bestuur bestaat daarmee naast Dethlef Pieters uit Daphne Holtappel (penningmeester,Conservator Group), Toine Roks (Spie Nederland), Ivo van Vliet (EQUANS Nederland), Bastiaan Spoelstra (Bilfinger Industrial Services Nederland), Dennis Zijlmans (Mourik Services) en Meindert Jongenengel (Croonwolter&dros).

Dethlef Pieters is in het dagelijks leven werkzaam als directeur van Visser & Smit Hanab. Tot voor kort was hij vicevoorzitter en secretaris van de VOMI. In zijn nieuwe rol verwacht de nieuwe voorzitter het huidige beleid te continueren, waarbij gewerkt wordt aan gelijkwaardige samenwerking in de keten en versterking van de leden. Daarbij richt de aandacht zich op de kernthema’s veiligheid, arbeidsmarkt, professionalisering en optimalisatie.

Over VOMI

VOMI is de brancheorganisatie voor dienstverlenende bedrijven in de procesindustrie. Binnen de vereniging zijn bedrijven uit verschillende vakgebieden vertegenwoordigd, waaronder bedrijven op het gebied van industriële reiniging, steigerbouw, metaalconservering, isolatie, piping & mechanical (leidingwerken), elektrische instrumentatie en hijs- en transportwerkzaamheden.

VOMI behartigt de collectieve belangen van haar leden en treedt hierbij op als gesprekspartner richting stakeholders. Het VOMI beleid is gebaseerd op de vier kernthema’s: Veiligheid, Arbeidsmarkt, Optimalisatie en Professionalisering.

Voor meer informatie:

www.vomi.nl

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021