linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
VACATURE HYDROFLEX HYDRAULICS
Hydroflex Hydraulics heeft een vacature voor een Sales Engineer / Accountmanager hydrauliek. Lees meer
NIEUWE VOORZITTER VOOR VOMI
Dethlef Pieters nieuwe voorzitter VOMI. Lees meer
ULTIMO EAM-PLATFORM
Ultimo’s EAM-platform gekozen als één van de technologieën van de toekomst voor MTC’s Digital Manufacturing Accelerator (DMA)  Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

EUCHNER UITBREIDING MGB2-MODULAR

22/07/2021

Twee nieuwe uitbreidingsmodules voor de MGB2-Modular zijn toegevoegd aan het gamma:

MCM met bedienelementen, MSM met extra ingangen.

De smalle MCM uitbreidingsmodule heeft twee slots en biedt plaats voor twee submodules met daarop bedienelementen (er bestaat al langer een versie die plaats biedt voor vier). Op de smalle uitbreidingsmodule passen dus gecombineerd totaal zes drukknoppen, draaiknoppen, nood-uit, en sleutelschakelaars.

De smalle MSM uitbreidingsmodule is speciaal gemaakt voor uitbreiding met externe veiligheidssensoren, veiligheidsschakelaars (ook met vergrendeling), lichtschermen en meer. In de beide slots kunnen twee submodules worden geplaatst met elk drie M12-connectoren. Kabels tot 50 meter kabel mogen op elke connector worden aangesloten.

De submodules zijn geschikt voor het aansluiten van veilige contacten of van veilige OSSD halfgeleideruitgangen. De verwerking van de signalen van de externe devices is fail-safe waarbij veiligheidsniveau PL e kan worden behaald.

Alle componenten van het MGB2-Modular systeem worden onderling met verbindingskabels of koppelconnectoren aangesloten op een busmodule die de gateway vormt naar een extern veilig bussysteem. Er zijn gateways voor ProfiNet/ProfiSafe of EthernetIP/CIPsafety.

De totale configuratie is heel flexibel, alles kan door elkaar worden gebruikt, mét of zonder MGB-deursloten. Bij Euchner kunt u terecht voor ondersteuning bij uw configuratie.

Meer informatie op www.euchner.nl

www.euchner.be

www.euchner.lu

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021